Tuesday, January 24, 2012

Game korang main tu..sihat ke?




Assalamualaikum wbt..
{。^◕‿◕^。}

korang suka main game?
adakah game yang korang main tu menyihatkan?
eceh..macam makan pulak kan? haha

takde..sambil-sambil belek laman Kementerian Kesihatan Malaysia pasal nak tunggu berita baik..
terjumpa mainan2 yang menarik juga..


jadi kalau nak cuba main.silakan..Tekan Sini

p/s: bukan makan je kena pilih yang sihat...game pun kena pilih yang sihat juga..





Terima Kasih..sila komen,klik nuffnang dan churp2 jika suka entry ini

15 comments:

  1. betul-betul..bahkan nak kawin pun kena pilih jugak..haha..joking:)

    ReplyDelete
  2. game berkaitan kesihatan ? haha sgt awesome :))

    ReplyDelete
  3. hehe.. best jugak sekali sekala lyan game mcm tu..hik3

    ReplyDelete
  4. betul main game juga berkaitan dengan kesihatan, terutama kesihatan mental..

    ReplyDelete
  5. Main game boleh tapi jangan terlalu taksub sngt..nanti membazir masa..

    ReplyDelete
  6. hehe..akak tak suka games...novel suka la...=)

    ReplyDelete
  7. sejak da kerja ni jarang betul cik oda main game sbb takde orang supply mcm time belajar dulu...hukhuk

    ReplyDelete
  8. terima kasih kerana memberi teguran membina ye

    http://muazfaris.com - latest entri ade jawapan nye

    ReplyDelete
  9. haha..cm game adik2 je ni..x mcabar lgsg...keh3

    ReplyDelete
  10. hehe, tak sihat sebenarnya :P

    ReplyDelete
  11. salam;
    betul,..manalah tahu game kinzir pulak yang kita main.

    ReplyDelete
  12. sy tak taksub sangat main game ni... tp kadang layan jugak...

    ReplyDelete
  13. best game tu . .

    http://mrsepet.com . .

    ReplyDelete

Assalamualaikum..
no harsh words please...
Admin tidak akan bertanggungjawab dengan komen yang ditinggalkan.

 
Allright reserved by ARRA AHMAD copyright@2012 Designed by DIARISIFROGGIE