Monday, February 20, 2012

BLOGGER INI SUNGGUH SPORTING!



Assalamualaikum wbt.. 
{。^◕‿◕^。}


ini adalah satu segmen dari Mak Dara..jadi,aku pun nak ambil peluang untuk menghargai sesiapa yang sudi meninggalkan komen di blog ini..
Mak Dara minta senarai yang komen hari ini dan semalam.jadi aku akan pilih 


ramai lagi yang suka komen..tapi syaratnya hanya max 10..jadi mereka-mereka ini lah yang bertuah..hehe
harap tak serik datang komen..

plan: nak review blog yang paling banyak datang komen kat blog ini..



Terima Kasih..sila komen,klik nuffnang dan churp2 jika suka entry ini

13 comments:

  1. mekasih awak..nnti sy komen lgi..hehe

    ReplyDelete
  2. Terima kasih kerana sudi join segmen picisan mak dara ini ya.. mak pasti semua blogger yg tersenarai di atas pasti rasa dihargai .. =)

    ReplyDelete
  3. syoknya ada orang komen blo , hehehe ,. kita komen gak lahh ,,. huhu .. selamat berkenalan cik arra

    ReplyDelete
  4. tahniah pada mereka di atas yang sungguh sporting :)

    ReplyDelete
  5. nampaknya saya tidak bertuah. haha. perasan!

    ReplyDelete
  6. Terima kasih kerana sudi join segmen picisan mak dara ini ya.. mak pasti semua blogger yg tersenarai di atas pasti rasa dihargai .. =)

    ReplyDelete
  7. wow...my name kuar.hehehe..takkan serik untuk mengomen kat sape2 yang sudi follow n komen blog saya.cuma kalau tak tinggal komen tu maybe sebab busy teramat jela.hehehe

    ReplyDelete
  8. Akhir2 ni saya jarang2 komen blog kawan2 kerana internet yang bergerak macam kura2 sakit kaki...

    ReplyDelete
  9. hehe, L xsporting, xnk komen dahle..=p hihi

    jom renung sebentar.=)
    http://lolz-l.blogspot.com/2012/02/jahil-dunia-jahil-agama.html

    ReplyDelete
  10. tahniah pada blogger2 sporting tu.. hihi. Tuan blog ne pun sporting jugak ^^

    ReplyDelete
  11. alaaa....nak jugak ad dlm list...hehehe..

    xp2...nnti sy komen byk2..kehkeh

    ReplyDelete

Assalamualaikum..
no harsh words please...
Admin tidak akan bertanggungjawab dengan komen yang ditinggalkan.

 
Allright reserved by ARRA AHMAD copyright@2012 Designed by DIARISIFROGGIE