Friday, February 10, 2012

BEN ASHAARI : TIADA LAMA , TIADA BARU

Assalamualaikum wbt.. 
{。^◕‿◕^。}


hai semua..nak join segmen Abang Ben Ashaari..wah..baru habis contest dah rajin nak join segmen ni..
kena cerita tentang blog baru dan lama..

blog baru..

1.Shida kitchen

blog ni diwujudkan untuk mempromosikan masakan dan menerima tempahan kuih dan kek..

2.Gadespink


yang ni betul-betul baru hingga belum sempat nak update pun..hihi

3.Miaizza



ni blog junior dekat kolej..anggap sebagai baru je..:)


4.Zaieyda


suka blog ni..selalu cerita pasal masakan..:)


5. Atieynyunie


banyak menceritakan personal punya pendapat dan cerita..


Blog Otai

1.Jiwa Rosak



blog ni aku selalu lepak..banyak berkongsikan info-info kesihatan dan juga cerita lawak..

2.Hasrul Hassan



sangat suka dengan gaya penulisan yang bersahaja..

3.Hatikubaik


mengandungi ayat2 yang membuai jiwa..membuat kita berfikir tentangnya sepanjang hari..


4.Afzalsukasuki



cerita-cerita yang bisa membuat gusi tidak kering-kering..sangat berbakat menjadi seorang pelawak..


5.Paris  Lipton


sangat suka dengan gaya penulisan beliau..tak kedekut dalam sharing ilmu..:)


tiada yang lama maka tiada yang baru..sangat mengagumi blogger2 otai seperti Abang Ben ashaari dan juga Lyssa Faizureen..mereka tak sombong!
Terima kasih..:)





Terima Kasih..sila komen,klik nuffnang dan churp2 jika suka entry ini

9 comments:

  1. hye,dtg singgah dri sgmen yg same..=)

    ReplyDelete
  2. salam perkenalan dari saya dari segmen yang sama

    -pak cek biola-

    ReplyDelete
  3. Tanpa yg lama tiada yg baru, tanpa yg baru siapalah yg lama. Baru dan lama sama2 penting...

    ReplyDelete
  4. kemon menjengah ke belog baru dan lama.. haha

    ReplyDelete
  5. dari blog BA terus lepak sini. ;)

    farizafairuz.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tiada-lama-tiada-baru.html

    ReplyDelete

Assalamualaikum..
no harsh words please...
Admin tidak akan bertanggungjawab dengan komen yang ditinggalkan.

 
Allright reserved by ARRA AHMAD copyright@2012 Designed by DIARISIFROGGIE