Tuesday, May 22, 2012

Bila Bosan,Facebook aku buat hal!



Assalamualaikum wbt.. 
{。^◕‿◕^。}

Tension...tension!! dah la bosan..facebook pun buat hal..aku ping baru berapa kerat.dah tak boleh nak post,komen bagai...

so,boleh tengok jelah..

dan tiba-tiba..semangat nak blogwalking hilang!! tidur jelah lagi baik..besok kerja pagi dan oncoll lagi..haih!
penatnya...

Hari ni semua perkara buat aku rasa sengal ulu hati..Doktor!!!! tolong.....

p/s: post sengal dari insan sengal



Terima Kasih..sila komen,klik nuffnang dan churp2 jika suka entry ini

12 comments:

  1. lekluuuuu kasi havoc lah blog dulu...hehe

    ReplyDelete
  2. relax la... fesbuk tu bukan ada apa sgt pun.. hahahah..

    ReplyDelete
  3. fuhh...memang sengal...saba ye kak ^^

    ReplyDelete
  4. kit rawat patient kita sakit ulu hati.hehe

    ReplyDelete
  5. huhuu... facebook semalam memang sengal sikit... serba tak kena jer.. ;p

    ReplyDelete
  6. alaaaaaaaaaa..kesiannya..sabar yew..nnt oke lah tu..:)

    ReplyDelete
  7. Mohon ijin duduk sejenak di sini sambil baca-baca
    Makaseh..... SALAM

    ReplyDelete
  8. Biasalah..Kdg2 memang ada hari2 yg segalanya tak kena...

    ReplyDelete
  9. mari sertai GA dari iena Eliena :)

    http://ahmoysimerah.blogspot.com/2012/05/1st-giveaway-by-iena-eliena.html

    dah join jgn lupa tempek nama ziela ya dan beritahu ziela di ruangan comment link tu ^^ terima kasih awak :")

    ReplyDelete
  10. hai anda di tag
    if anda join sila sebutkan nama saya yea =} tengs kawan .

    http://cik-eiyra.blogspot.com/2012/05/1st-giveaway-by-iena-eliena.html

    ReplyDelete

Assalamualaikum..
no harsh words please...
Admin tidak akan bertanggungjawab dengan komen yang ditinggalkan.

 
Allright reserved by ARRA AHMAD copyright@2012 Designed by DIARISIFROGGIE