Tuesday, March 6, 2012

Double Underline



Assalamualaikum wbt.. 
{。^◕‿◕^。}

hari ni nak tunjukkan lagi macam mana nak buat double underline.
cantik juga kan? 

baik,sekarang ikut cara ni

Log in > Dashboard > Design > Edit Html > tick Expand Widget Template

kemudian Ctrl F dan cari kod ini

/* Header 

kemudian,copy kod dibawah ni


u {
text-decoration:underline;
border-bottom: 2px dotted #FF0080;
padding: 0px; 
}

pastekan kod tersebut diatas kod yang dicari tadi

tukar tulisan warna merah mengikut citarasa..(solid/dotted)
tulisan warna merah jambu pula boleh tukar warna yang disukai

p/s: selamat mencuba







Terima Kasih..sila komen,klik nuffnang dan churp2 jika suka entry ini

3 comments:

  1. saya dh buat .. tapi mcm mne nk munculkan kat post erk ? kasi ajar ...

    ReplyDelete
  2. tell me kat chit chat saya .. thanks ! :)

    ReplyDelete

Assalamualaikum..
no harsh words please...
Admin tidak akan bertanggungjawab dengan komen yang ditinggalkan.

 
Allright reserved by ARRA AHMAD copyright@2012 Designed by DIARISIFROGGIE