Wednesday, March 14, 2012

Cara mengetahui kawan unfriend di Facebook




Assalamualaikum wbt.. 
{。^◕‿◕^。}

sekarang dah tahu macam mana nak mengetahui cara untuk mengetahui siapa di antara kawan kita di facebook unfriend kita ataupun ignored request kita di facebook.

anda nak tahu juga? ia tidak mengambil masa yang lama..

log in facebook dulu tau.
kemudian,


kemudian install..dah siap tu refresh facebook anda..akan ada satu menu baru di facebook yang bertulis unfriend di tepi menu home facebook anda.

apabila ada kawan yang unfriend atau ignored request anda..anda akan dapat tahu..

p/s: cuba jangan tak cuba..siapa ignored request atau unfriend aku siaplah lepas ni..hihi



Terima Kasih..sila komen,klik nuffnang dan churp2 jika suka entry ini

12 comments:

  1. Buat baik dibalas baik
    Buat jahat dibalas baik
    Baik tetap baik
    kerana semua kita org baik...

    ReplyDelete
  2. nice info..hehe.siaplah kalau sapa2 unfriend.

    ReplyDelete
  3. arra, garangnye dengan org yang un-friend dalam fb.

    kalau free join contest ni tau..

    http://chocosweeties.blogspot.com/2012/02/contest-aku-suka-makan-coklat.html

    ReplyDelete
  4. abis la..pasni org boleh tau.hoho

    ReplyDelete
  5. Blogwalking here...
    cik iena follow your blog..
    follow my blog juga ye(^_~)
    www.ienaeliena.com

    ReplyDelete
  6. good info tq.
    sudilah join blog saya ye...
    http://chericeritakhu.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. pasrah jelah kalo de org removed kita...huhuk

    ReplyDelete
  8. memang terbak....
    mnjadi lh....
    nk tanye...
    mcm mne kte nk tahu siapa yg block fb kte hah???
    mintak tlg jawab blh???
    thanks... 4 the tips...
    luv u my friend...
    hehehehe....

    ReplyDelete

Assalamualaikum..
no harsh words please...
Admin tidak akan bertanggungjawab dengan komen yang ditinggalkan.

 
Allright reserved by ARRA AHMAD copyright@2012 Designed by DIARISIFROGGIE