Tuesday, March 6, 2012

Contest Anniversary 1 Year Miss Nadya



Assalamualaikum wbt.. 
{。^◕‿◕^。}

tertarik dengan contest Nad..biar tuan belog tak ajak.tapi nak join juga..hehe.
sebabnya tarikh 7 April juga Anniversary aku punya wedding yang ke 6...:)


dulu pernah diminta kebenaran untuk pelihara sugar glider ni..tapi 
ish!! geli...haha
layak pelihara kucing je..

siapa yang nak join..jom pergi blog Nad..
hadiah menarik tau..

tag




Terima Kasih..sila komen,klik nuffnang dan churp2 jika suka entry ini

3 comments:

  1. Salam,saya Admin nornadiah.com melawat peserta Contest Anniversary 1 Year Miss Nadya..:)
    Terima Kasih sudi join dan sudi meriahkan contest Nad ni.
    Sepatutnya tajuk dia Giveaway tapi tertulis contest..:D

    Senarai Nama Peserta Contest Anniversary 1 Year Miss Nadya
    http://www.nornadiah.com/2012/03/senarai-nama-peserta-contest.html

    Terima kasih kerana sudi memberi sokongan like dan Nad mengucapkan Semoga Berjaya..Amin..:D

    Submission Receive..:)

    ReplyDelete
  2. Salam,Admin nornadiah.com minta peserta update di link blog Nad ::

    http://www.nornadiah.com/2012/03/tarikh-tamat-contest-anniversary-1-year.html

    Minta cek nama ada ke tidak di sini ::

    http://www.nornadiah.com/2012/03/senarai-nama-peserta-contest.html

    Terima kasih kerana sudi memberi sokongan like dan Nad mengucapkan Semoga Berjaya..Amin..

    ReplyDelete

Assalamualaikum..
no harsh words please...
Admin tidak akan bertanggungjawab dengan komen yang ditinggalkan.

 
Allright reserved by ARRA AHMAD copyright@2012 Designed by DIARISIFROGGIE