Monday, April 2, 2012

Bermula hari-hari sibuk



Assalamualaikum wbt.. 
{。^◕‿◕^。}

beberapa hari ni memang sibuk dan tak sempat nak update blog.campur dengan malas-malas sedikit..hehe

hari ni 2 April 2012 aku melapor diri untuk bertugas sebagai seorang Nurse..
lapor diri di Hospital Permai..dan kemudiannya diminta melapor diri di Hospital Tangkak..dapat aku lihat kegembiraan di wajah Mr PPP...mana taknya..5 minit pun tak sampai untuk ke kliniknya dari hospital tangkak tu..

nampaknya doa aku termakbul juga untuk bekerja berdekatan dengan si dia..
namun,dalam gembira mesti ada sedihnya...

*sedih dalam gembira,doakan kerja esok baik-baik sahaja*

dan...sesungguhnya aku rasa penat dan nak zzzzzzzzzzzz...

p/s: nanti cerita lagi..



Terima Kasih..sila komen,klik nuffnang dan churp2 jika suka entry ini

11 comments:

  1. belum biase kan diri. all the best :)

    ReplyDelete
  2. Wahh best laa dpt jdi nurse .
    Donee ! :DD
    http://secret-domokun.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. Tahniah akak dapat bekerja n dekat dengan si dia ehehehe

    ReplyDelete
  4. Tahniah dpt kerja spt isteri JR...

    ReplyDelete
  5. Tahniah dpt kerja nurse serupa isteri JR...

    ReplyDelete
  6. nice.nama pon keje.mana ada keje yang tak penat kan.hehehe..gudlark ye

    ReplyDelete
  7. salam;
    selamat menjalankan tugas dan harap bersabar dengan karenah serta ragam pesakit2..dunia nurse terlalu menduga keimanan seseorang...

    ReplyDelete
  8. memula je kan..pastu ok le tu :D

    ReplyDelete

Assalamualaikum..
no harsh words please...
Admin tidak akan bertanggungjawab dengan komen yang ditinggalkan.

 
Allright reserved by ARRA AHMAD copyright@2012 Designed by DIARISIFROGGIE