Sunday, April 15, 2012

Pemenang Contest Anniversary



Assalamualaikum wbt.. 
{。^◕‿◕^。}

hai..mesti ada yang ternanti-nanti kan untuk diumumkan pemenang contest..
first sekali aku amat memohon maaf kepada para peserta jika korang ternanti-nanti..al-maklumlah aku sibuk bekerja..

ni ha nak umum dah..2 pemenang aje tau..
hadiah???
first sekali ingat nak share hadiah dengan kawan-kawan..tapi..rasanya tak boleh kot..hehe..
buat suspen sikit..aku suka bab gini..biar la suspen sikit kan?

baik...pemenangnya ialah

pemenang tempat ke dua



doodle merah itu jambu dengan undian sebanyak 134


pemenang tempat pertama


doodle cc dengan undian sebanyak 217

TAHNIAH kepada pemenang..
nanti PM kan nama,alamat dan juga no fon dekat facebook tau..
kalau takde..dianggap tak nak hadiah..hehe
dan penghantaran hadiah mungkin lewat sedikit disebabkan faktor kerja tak menentu..

harap bersabar tau..
tahniah juga kepada peserta-peserta lain..yang kurang bernasib baik...usaha lagi lain kali..

p/s: doodle-doodle korang terbaiiiikkkk...




Terima Kasih..sila komen,klik nuffnang dan churp2 jika suka entry ini

8 comments:

  1. tahniah cci dan tyra :)
    memang takleh lawan la.. pro :D

    ReplyDelete
  2. eh.. cci menang.. tahniah tyra... sob..sob.. ma ceh sume sudi vote kartun cci.. ^_^

    ReplyDelete
  3. tahniah k.ina (cci)..
    memang TERBAEKK!!!..=D

    ReplyDelete

Assalamualaikum..
no harsh words please...
Admin tidak akan bertanggungjawab dengan komen yang ditinggalkan.

 
Allright reserved by ARRA AHMAD copyright@2012 Designed by DIARISIFROGGIE