Tuesday, April 17, 2012

SEGMEN: BLOG PILIHAN ZAMANI 84



Assalamualaikum wbt.. 
{。^◕‿◕^。}


nampak tak mamat hensem kat gambar di atas??
hehe..mamat ni la yang selalu join segmen yang blogger lain buat..
hantu segmen nih..
tapi,hari ni ternampak pula segmen yang dianjurkan oleh dia..
so,memang berminat nak joinkan diri 
sebab...akan dipilih 5 blog sebagai BLOG PILIHAN dan 
promosikannya secara esklusif selama seminggu bagi setiap 
sebuah blog di dalam satu entri serta dimasukkan dalam bloglist...
kira pakej ni ha..hehe

siapa nak join klik je banner ya..





Terima Kasih..sila komen,klik nuffnang dan churp2 jika suka entry ini

21 comments:

  1. wah..lain kali kalau nak buat segmen,bole la ajak die join..hehehe

    ReplyDelete
  2. salam saya singgah melawat dari segmen same:D jemput singgah ke blog usang saya di http://akmaluv90.blogspot.com/2012/04/segmenblog-pilihan-zamani-84.html maseh:D

    ReplyDelete
  3. As salam...

    Baru berkesempatan untuk berBW singgah sini dari segmen yang sama...salam kenal :))

    ReplyDelete
  4. dtg dri segmen same.... =D
    Singgahlah blog sy ye....

    http://ayuejean.blogspot.com/2012/04/segmen-blog-pilihan-zamani-84.html

    ReplyDelete
  5. da ada masa free ni, jalan-jalan, singgah sini. dari segmen yang sama... BW blog kite nnt. :D

    ReplyDelete
  6. icumm dari segmen yg sama..jenguk2 dtg blog icumm ^^

    http://icumm-icum.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. Biarpun lewat, ku teruskan jua sesi menerjah^^

    *Sorry ayat copypaste je^^

    ReplyDelete
  8. http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/04/segmen-blog-pilihan-zamani-84.html

    jangan lupa follow k

    ReplyDelete
  9. hi pka pon join tau.
    jom pegi blog pka :)

    http://pkaemerald.blogspot.com/2012/04/segmen-blog-pilihan-zamani-84.html

    terima kasih..!!

    ReplyDelete
  10. weee!! yana datang dari segmen yang sme, kte tgk spe yg kena !

    btw, salam perkenalan ;)

    ReplyDelete
  11. BW dari segmen yang sama.. ;)

    http://blueranger-theonlyone.blogspot.com/2012/04/segmen-blog-pilihan-zamani-84.html

    ReplyDelete
  12. jalan-jalan BW dr segmen yg sama.. ;p

    http://kasihkuamani.blogspot.com/2012/04/segmen-blog-pilihan-zamani-84.html

    ReplyDelete
  13. singgah sini dan follow..
    dr segmen yang sama..

    jemput singgah, follow sekali..
    http://sukacakapsorang.blogspot.com/2012/04/segmen-blog-pilihan-zamani-84.html

    ReplyDelete
  14. salam kenal. dah follow sini.

    singgah sini dari segmen zamani. jemput ke blog saya ye?

    http://mohdnaser.blogspot.com

    ReplyDelete
  15. Singgah sini dr segmen yg sme ^_^

    ReplyDelete
  16. salam singgah n follow dari segmen yg sama..jemput singgah n follow blog ifa..=)

    ReplyDelete

Assalamualaikum..
no harsh words please...
Admin tidak akan bertanggungjawab dengan komen yang ditinggalkan.

 
Allright reserved by ARRA AHMAD copyright@2012 Designed by DIARISIFROGGIE