Monday, April 16, 2012

Wajah baru GBS



Assalamualaikum wbt.. 
{。^◕‿◕^。}

mereka tak kacak...mereka tak cantik..mereka tak glamour tapi mereka 99% sengal 1% gila..
siapakah mereka?? merekalah GBS (Geng Blogger Sengal)

sesiapa yang masuk tu memang sengal lah..dari hujung rambut hingga hujung kaki..
sesiapa yang cepat terasa memang patut blah cepat-cepat dari sana..

kadang-kadang kami gembira,ketawa dan gelak sampai terguling-guling..
kadang-kadang kami juga menangis bersama-sama...bila ni eh??haha


sejak dari mula masuk ke GBS ni..setiap kali buka facebook,disanalah aku lepak..
mungkin selepas disepak keluar satu hari nanti barulah aku merangkak keluar dari group tu..
tak pun selepas facebook dah berbayar..

walau dikeji,dimaki..aku akan tetap teguh disitu..walaupun aku juga ada group sendiri...
ah,lantak dah group itu..hehe

p/s: korang memang sengal




Terima Kasih..sila komen,klik nuffnang dan churp2 jika suka entry ini

5 comments:

  1. wah ada group sendiri tu power2

    ReplyDelete
  2. sape kata tak cntik ? mummy cntik la..hahahha :P

    ReplyDelete
  3. perghh group ape ni??macam besh je.dorang terima blogger jawa macam saya tak?

    ReplyDelete
  4. ala tade gamba kite...majukkkkkk

    ReplyDelete

Assalamualaikum..
no harsh words please...
Admin tidak akan bertanggungjawab dengan komen yang ditinggalkan.

 
Allright reserved by ARRA AHMAD copyright@2012 Designed by DIARISIFROGGIE