Monday, April 23, 2012

Perpustakaan ke ni?



Assalamualaikum wbt.. 
{。^◕‿◕^。}

hari ni aku cuti...pst...saja nak bagitau..ngada-ngada kan??hehe
mesti korang yang bekerja jeles yang amat kan?
tak apa.akan sampai turn korang nanti..
Alkisahnya..hari ini pergi Muar..The Store..dalam tu ada la sebuah kedai buku..
tak perlu mention nama kedai eh??hehe


dah lama tak beli buku..sangat-sangat gian nak baca buku..kalau tak beli memang tak sah..kalau pergi kedai buku..paling minimum beli buku 3 biji..Nak dijadikan cerita,aku tak pernah masuk book store tu..memang excited la sebab ingatkan banyak koleksi buku kan..maklumlah agak besar kedainya..

aku jalan-jalan la diantara celahan rak disitu..sambil mata fokus pandang buku weh..banyak novel tu...
tapi...sampai je di rak belakang sikit...ternampak!!!

aik???? aku salah masuk ke ni? ni kedai buku ke perpustakaan..ada dua tiga orang siap lepak lagi weh baca buku..ada tu siap keluarkan makanan lagi..aku nak lalu pun..aih..takkan la nak langkah kan? so,terpaksa la patah balik..ada ke patut??

kan dah rugi book store tu sebab aku tak dapat tengok buku kat bahagian belakang kedai dia?tengok je...haha

p/s: kawal diri anda di book store..



Terima Kasih..sila komen,klik nuffnang dan churp2 jika suka entry ini

8 comments:

  1. Tak sampai tahap tu lagi.. hehee...

    ReplyDelete
  2. boleh buat jamuan pulak kat situ

    ReplyDelete
  3. byk kali da nmpak org bace buku kat kedai buku.. baca satu buku smpai abis kot... x pe la..x da duit la kot nak beli..

    ReplyDelete
  4. Kesian kat towkey kedai buku tu...dia tak tau ke?

    ReplyDelete
  5. pernah nampak gitu gak..

    kesian org len nak usha usha buku

    ReplyDelete
  6. hi Arra, anak saya pun kadang suka baca buku lama2 kat kedai buku...x patut kan? hehe
    sajer ber surfing tetiba terdampai kat blog nih..menarik jugak...anyway kalu senang2 tu jenguk la yer blog saya kat www.blogmakanbest.blogspot.com topik pasal makan...makan...dan...makan hehe...ala pasal tempat2 makan menarik yg saya gi makan....nanti follow ok Arra TQ TQ TQ

    ReplyDelete

Assalamualaikum..
no harsh words please...
Admin tidak akan bertanggungjawab dengan komen yang ditinggalkan.

 
Allright reserved by ARRA AHMAD copyright@2012 Designed by DIARISIFROGGIE