Friday, February 8, 2013

Segmen : Pencarian Bloglist Fizgraphic


Assalamualaikum wbt.. 
{。^◕‿◕^。}


Nak join segmen Apit..dah banyak kali sertai segmen beliau tetapi ini yang first kalau berkaitan dengan bloglist..selalunya berkenaan dengan doodle free je..

Actually dah ramai yang kenal dengan blog ni..dan dah bertapak dihati mereka-mereka yang sukakan doodle..aku belajar lukis doodle pun dari blog Apit..siap beli DVD photoshop lagi..hehe..of course lah hasil kerja aku tak dapat nak menandingi doodle Apit yang semuanya comel lote tu..
Selain tu blog Apit banyak tutorial dan entri-entri yang bagus..banyak info.tak rugi berguru dengan Apit..

Apit salah satu blogger yang membantu mula-mula aku start blogging..thanks~




Terima Kasih..sila komen,klik nuffnang dan churp2 jika suka entry ini

10 comments:

  1. Aida pun join jugak segmen nie.. tu pun last minit. haha.. semoga arra pun berjaya ditempatkan dalam bloglist apit :) segmen arra pun aida tak sempat join hari tu T_T maaf tau..

    ReplyDelete
  2. Saya datang dari segmen yang sama :D Semoga awak berjaya.. Goodluck!! ^_^

    ReplyDelete
  3. singgah dari segmen sama jom singgah sini smbil berkenalan :D

    ReplyDelete
  4. salam.. deno dari segmen yg sama dan FOLOW sini:)

    http://dayangdeno.blogspot.com/2013/02/segmen-pencarian-bloglist-fizgrafic.html

    ReplyDelete
  5. singh sini dan follow..
    mardiyanhani.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. tahniah terpilih dalam bloglist apit.....salam singgah...salam ukhwah...salam perkenalan...

    ReplyDelete
  7. dari segmen yang sama . :)

    http://www.cikfie.com/2013/02/segmen-pencarian-bloglist-fizgraphic.html

    ReplyDelete
  8. salam....mia datang dari segmen yang sama

    http://www.mialiana.com/2013/02/segmen-pencarian-bloglist-fizgraphic.html

    ReplyDelete

Assalamualaikum..
no harsh words please...
Admin tidak akan bertanggungjawab dengan komen yang ditinggalkan.

 
Allright reserved by ARRA AHMAD copyright@2012 Designed by DIARISIFROGGIE