Tuesday, February 26, 2013

Agaknya dia lelaki macam mana ya??


Assalamualaikum wbt.. 
{。^◕‿◕^。}

Lelaki memang banyak jenis..ada yang senang nak jaga, ada yang susah nak jaga.payah! yang jenis cerewet lagi..adoiii..kan?? 
setakat hari ni..semua lelaki yang aku pernah jaga dan ambil tahu..maksud aku ayah,adik beradik,suami dan anak.semuanya senang nak jaga.makan pakai semua boleh je.tak kisah jenis yang macam mana.
orang masak,makan..baju yang ada,pakai..

senang!! tak payah nak susah-susahkan diri kita..dia pun tak menyusahkan kita..Alhamdulillah la kan..pandai juga aku pilih suami..keh keh..puji melambung..

korang macam mana pula?? jenis lelaki yang macam mana?? >>>>>>>>>>macam iklan Nescaffe pula..haha



Terima Kasih..sila komen,klik nuffnang dan churp2 jika suka entry ini

9 comments:

  1. loving, caring, a bit picky on food, x suka membazir, rasional... erks...banyak lagi...tu yang paling common...lepas tu ada sense of humor...and very understanding...aiyarkss...terlebey sudah...

    ReplyDelete
  2. itu la.. baca tajuk pun teringat iklan tu...:p

    ReplyDelete
  3. ice Blog...Sudh follow..harap sudi follow sy balik.tq

    www.kucingsenyap.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. Bukan nak puji diri tapi isteri selalu kata JR suami misali. Maklumlah pagi2 dah bangun sebelum isteri bangun, sediakan makanan utk anak2 sekolah, hantar anak sekolah, ambil anak balik sekolah, balik rumah pula kemas rumah, basuh dan sidai pakaian, streka baju anak bla..bla..bla..Tapi kalau makan malam isteri kena sediakan, JR santai sebab buat kerja rumah dari pagi sampai petang...swetttt kan??

    ReplyDelete
  5. entry khas untuk kaun adam.hehe

    hana nak lelaki yang...entah la.. hahaha

    ReplyDelete
  6. once kita dah minat, list mr perfect akan hilang dengan sendirinya...hehe

    ReplyDelete
  7. ermm..kalau shida lelaki pilihan xla demand tp ckup yg btgjawb dlm sgla hal dan penyayg :)

    ReplyDelete
  8. yg penting xmerokok..hehe :)

    ReplyDelete
  9. beriman,bertnggungjawab,pnyayang dan hormat org tua
    sunnah nabi:bangun tidur

    ReplyDelete

Assalamualaikum..
no harsh words please...
Admin tidak akan bertanggungjawab dengan komen yang ditinggalkan.

 
Allright reserved by ARRA AHMAD copyright@2012 Designed by DIARISIFROGGIE