Sunday, February 10, 2013

Contest Blog Comel



Assalamualaikum wbt.. 
{。^◕‿◕^。}


Nak join contest Blog Comel by Nabila Biela..dah lama tak join contest bagai ni..moga ada tuah..ye tak?? hehe
hadiahnya agak menarik..


Hadiah
1) Tempat pertama: Bedak arab+ Celak arab
2) Tempat Kedua: Satu Set Krim kologen*Rm55*
3) Tempat Ketiga: Bedak Arab
4) Tempat Keempat: Bedak Arab
5)Tempat Kelima: Celak Arab
6) Tempat Keenam: Celak Arab
7) Saguhati: Review 3 blog

contest berlangsung sehingga 10/3/2013


Terima Kasih..sila komen,klik nuffnang dan churp2 jika suka entry ini

16 comments:

  1. dari segmen sama http://aqoustica.blogspot.com/2013/02/simple-giveaway-aisyah-humaira.html

    ReplyDelete
  2. salam singgah...salam ukhwah...salam perkenalan...

    ReplyDelete
  3. dari segmen yang sama . :)

    http://www.cikfie.com/2013/02/contest-blog-comel.html

    ReplyDelete
  4. salam...ayu dtg dr segmen yang sama... ada masa singgah lah ke blog ayu ye...

    http://www.ayuinsyirah.my/2013/02/contest-blog-comel.html

    ReplyDelete
  5. salam...follow dr segmen yg sama

    http://tomatobey.blogspot.com/2013/02/contest-blog-comel.html

    ReplyDelete
  6. hai. niera dtg terjah :)
    good luck. blog ni memang comel :)

    http://www.aisyahhumaira.com/2013/02/contest-blog-comel.html

    ReplyDelete
  7. follow dari segmen yg sama
    http://misskechik881.blogspot.com/2013/02/contest-blog-comel.html

    ReplyDelete
  8. singgah dari segmen yg sama..done follow you..follow me back..gud luck..http://muslimahsejati96.blogspot.com/2013/02/contest-blog-comel.html

    ReplyDelete
  9. eyqa dtg dari segmen yang sama :) jom follow eyqa balik. eyqa da follow awak da :)
    http://sweetlikecuppycake.blogspot.com/2013/02/contest-blog-comel-by-nabila-biela.html

    ReplyDelete
  10. Assalamualaikum.. SuperWaa datang niii.. Singgah n follow sini. Jemput la ke blog saya. btw comel blog ni..


    http://superdreamland.blogspot.com/2013/02/contest-blog-comel.html

    ReplyDelete
  11. dari segmen yg sama. sudah follow.

    http://musyirahariys.blogspot.com/2013/02/contest-blog-comel.html

    ReplyDelete
  12. dari contest yang sama =D .. goodluck ! done follow you .. follow me yeah ! hehe =D

    http://aliaazlovely.blogspot.com/2013/02/contest-blog-comel.html

    ReplyDelete
  13. Salam kenal. Singgah dari contest yang sama. Jemput datang ke blog saya ^_^
    http://mizzniya.blogspot.com/2013/02/contest-blog-comel.html

    ReplyDelete
  14. salam kenal dan follow :-)
    http://myfirdz-trulylove.blogspot.com/2013/02/contest-blog-comel.html

    ReplyDelete
  15. selamat malam.. dieba datang dari segmen yg sama.. :)

    http://whenmyhandsmeetthekeybroad.blogspot.com/2013/03/contest-blog-comel.html

    ReplyDelete
  16. Haiii awak , Ninaa dtg dari segmen sama , blog awak omei :D Good Luck !

    http://neynaproperty.blogspot.com/2013/02/contest-blog-comel.html

    ReplyDelete

Assalamualaikum..
no harsh words please...
Admin tidak akan bertanggungjawab dengan komen yang ditinggalkan.

 
Allright reserved by ARRA AHMAD copyright@2012 Designed by DIARISIFROGGIE