Sunday, September 23, 2012

Saya nak ramai kawans blog



Assalamualaikum wbt.. 
{。^◕‿◕^。}


nak join segmen Ain Dyaza sambil-sambil buang undi..macam pilihan raya je..hehe
jumlah follower sekarang 2803..

moga-moga Ain boleh menang..hehe



Terima Kasih..sila komen,klik nuffnang dan churp2 jika suka entry ini

5 comments:

  1. malunya bila retiss join..hiksss...thanks sis..
    muach muach sket <3

    ReplyDelete
  2. hi
    http://dhiadirham.blogspot.com/2012/09/saya-nak-ramai-kawans-blog.html

    ReplyDelete
  3. Salam perkenalan. Very nice blog!=)Join segmen sama juga. huhu. Jom support dan doakan saya dalam pertandingan peringkat akhir Pencarian Model ini!! http://www.aimisyahirah.com/2012/09/rugi-tak-view-entri-tentang-gadis.html

    ReplyDelete
  4. senarai blogwalking telah pun ain kemaskini dari masa kemasa di ruangan segment..mohon alert :)

    ReplyDelete
  5. Datang dari segmen yang sama . Sudi2lah singgah dan follow :) http://blogsigadismanja.blogspot.com/2012/09/segment-saya-nak-ramai-kawans-blog.html

    ReplyDelete

Assalamualaikum..
no harsh words please...
Admin tidak akan bertanggungjawab dengan komen yang ditinggalkan.

 
Allright reserved by ARRA AHMAD copyright@2012 Designed by DIARISIFROGGIE