Wednesday, September 19, 2012

Mum to be.??




Assalamualaikum wbt.. 
{。^◕‿◕^。}

Hari ni pagi-pagi lagi update blog...semalam tak dapat tidur..
mungkin sebab dah tiga malam tak tidur...almaklumlah kerja malam..jadi sambung pada malam ke empat..hihi
Tambahan lagi semalam sakit perut..tak tahu lah kenapa..
ada lagi....rasa loya-loya..nak muntah!

Jadi,jam 4 pagi barulah perlahan-lahan nak pejamkan mata..
berjaya juga tidur untuk sejenak sebelum bangun semula siapkan sarapan untuk anak dan siapkan dia untuk ke sekolah..

dua tiga hari ni badan rasa tak sihat..
mungkin kerana penat atau mungkin kerana bakal bergelar umi untuk kali ke dua??
semuanya aku tinggalkan menjadi tanda tanya..
well...dah hampir 7 tahun menunggu anak ke dua..belum tiba masanya lagi..
harus bersabar kan?? hehe






Terima Kasih..sila komen,klik nuffnang dan churp2 jika suka entry ini

11 comments:

  1. huhuhuhuhu bestnyaaaa mana tahu betul nak jadi umie ker??? hihihi

    ReplyDelete
  2. dah ada petanda preggy ke?
    btw..usaha lagi...gud luck taw! dah ada baby nanti jaga baik2 taww...

    ReplyDelete
  3. huhu...semoga betol-2 dpt anak kedua yg baik...

    ReplyDelete
  4. ermm ara 7 thn tunggu nak kedua..sy hampir 4 tahun masih belum dikurniakan anak:(

    ReplyDelete
  5. wahh..mga betul lah rezki ank ke2 nnt arra hehee :)

    ReplyDelete

Assalamualaikum..
no harsh words please...
Admin tidak akan bertanggungjawab dengan komen yang ditinggalkan.

 
Allright reserved by ARRA AHMAD copyright@2012 Designed by DIARISIFROGGIE