Thursday, September 27, 2012

Makan obor-obor je umi...



Assalamualaikum wbt.. 
{。^◕‿◕^。}

Ini kisah anak teruna aku yang seorang tu...
hari ni......
hari khamis!
hari khamis biasanya pakai baju sukan..tetapi aku pakaikan baju sekolah..

ambil dia dekat rumah pengasuh tadi dia cakap..

"umi,semua orang pakai baju sukan.Irfan je pakai baju sekolah"

hehe..aku tepuk kepala! macam mana la aku boleh lupa..itu ok lagi.semalam langsung tak pergi sekolah...sebab masing-masing tak sedar..dia bangun,dia kejutkan aku..

"umi!!!! Irfan sekolah la...."

haha...memang tak sedar..penat sangat..sorry anak umi...

Hari ni buat cerita kelakar pulak..lepas ambil dia petang tadi.aku tanya dia..dia makan apa dekat rumah pengasuh..dia jawab

" makan obor-obor...sedaaaaap"

aku terfikir.takkan lah obor-obor? boleh makan ye menatang tu??
terdiam gak aku..sampai hati pengasuh aku bagi makan obor-obor..
aku tanya Irfan..betul ke obor-obor??
dia mula buat muka berkerut-kerut gitu...berfikir agaknya..
lepas tu dia cakap..

" ala umi..yang bulat-bulat tu.."

bulat-bulat???haish!! bukan bebola ke? dia hanggukkan kepala..
hahahaha...ok lah...dekat-dekat la tu..obor-obor dengan bebola..hehe

p/s: baru nak potong gaji pengasuh pasal bagi makan obor-obor..


Terima Kasih..sila komen,klik nuffnang dan churp2 jika suka entry ini

10 comments:

  1. Obor obor tu sebenarnya meat ball ke? Hehe

    ReplyDelete
  2. ahhaahha!!!lucunya!!!ke dia nk cakap fish ball?? :P

    ReplyDelete
  3. Saya suka makan 'kuih flat' (kuih lapis)...

    ReplyDelete
  4. hahahaha.....pecah perut gelak..makan obor2 pon obor2 lah irfan...comel jew

    ReplyDelete
  5. eh! mana chatbox ang? wa rabun kew? =="

    ReplyDelete
  6. actually boleh makan obor2 tu..hehe..comel tol irfan ni :p

    ReplyDelete
  7. kelakar..cane la leh jadi obor2 plak

    ReplyDelete

Assalamualaikum..
no harsh words please...
Admin tidak akan bertanggungjawab dengan komen yang ditinggalkan.

 
Allright reserved by ARRA AHMAD copyright@2012 Designed by DIARISIFROGGIE