Thursday, September 20, 2012

New Blogger Interface



Assalamualaikum wbt.. 
{。^◕‿◕^。}


kan? kan? dah berubah..lalala~
haha
jadi kureng kejap sebab blur nak guna New Blogger Interface ni...
act, functionnya sama sahaja cuma bentuk dan kedudukan sahaja yang berubah.

so,ini first update menggunakan new Blogger Interface..
layan...hehe


Terima Kasih..sila komen,klik nuffnang dan churp2 jika suka entry ini

12 comments:

  1. Oh... baru sekarang ke? Kakak dah guna sejak March tau.. yg best guna ini senang upload gambar kan.

    ReplyDelete
  2. tapi sya sh lama guna..cubit2 nuffnng

    ReplyDelete
  3. umm..betoi. mula2x nak guna susah sikit. dah pandai xplore ok lah. sebenarnya xsusah pun. upload pix pun senang.

    ReplyDelete
  4. wah! gua tekanan nk guna T_T
    x fhm...

    ReplyDelete
  5. Saya pun baru guna...mula2 agak confuse, biasalah...

    ReplyDelete
  6. jaa hari pon dah bertukar ke new interface gak...pening mula2 tgkk...lebih suka yg dulu...

    ReplyDelete
  7. Mula-mula memang rasa macam susah. Tapi bila dah terbiasa nanti, okey lah tu.

    ReplyDelete
  8. dah biasa guna yg lama.bila dah officially tukar baru jadi x reti plak.jenuh kena xplore

    ReplyDelete
  9. shida pn blurr arra..mcm xtahu nk bt ape..msa hari ptama guna tu kan hehe..stuck dekat new post dekat 2jam hahaa...itu plg klakor skali..hehee..

    ReplyDelete

Assalamualaikum..
no harsh words please...
Admin tidak akan bertanggungjawab dengan komen yang ditinggalkan.

 
Allright reserved by ARRA AHMAD copyright@2012 Designed by DIARISIFROGGIE