Saturday, October 22, 2011

CINTA SIBER OH

fuh..rehat 30 minit waktu kelas..haha

sempat lagi nak join segmen ni..

hari ni bercerita tentang cinta siber..

pada pendapat aku,tukang tulis ni..cinta siber ni banyak kebaikan dan juga keburukan dia..

first kita tengok dia punyer kebaikan key..

kita tak yah nak bazirkan duit banyak2..just duduk seharian depan laptop or pc jer..habis2 bayar yuran bband je tiap2 bulan xyah beli topup..masa nak kuar beli topup pun xde kan..

pastu, tak payah nak jumpa banyak2 kali..hanya cinta siber kan..jimat masa lagi.hehe

banyak lagi sebenarnya..tapi,masa berjalan..nak pergi kelas plak.hehe
keburukannya lagi banyak eh..

sakit kepala ngadap laptop atau pc..

kurang mesra kot..pastu kurang kepercayaan pada pasangan

dan yang paling teruk....

KENA TIPU!!!

moral: bercinta lepas kawin di alam nyata kan best..:)

okey dah siap..nak p kelas...

bye..>_<



Terima Kasih..sila komen,klik nuffnang dan churp2 jika suka entry ini

10 comments:

  1. dari segmen yang sama,CINTA SIBER buruk baik bergantung kepada penerimaan diri sendiri.

    ReplyDelete
  2. singgah dr segmen sama n folo cni.. jum singgah kt blog ara :)

    http://izara4eva.blogspot.com/2011/10/cinta-siber-oh-ialah.html

    ReplyDelete
  3. Tak best lah cinta siber ni...huhuhuu

    ReplyDelete
  4. ammar memang tak suka cinta siber...saya pun! haha

    ReplyDelete
  5. saya nak bercinta di alam nyata..xnak kawin than baru bercinta..=)

    jengah la sini...

    http://thelazy-ism.blogspot.com/2011/10/cinta-siber-oh.html

    ReplyDelete
  6. saya nak bercinta di alam nyata..xnak kawin than baru bercinta..=)

    jengah la sini...

    http://thelazy-ism.blogspot.com/2011/10/cinta-siber-oh.html

    ReplyDelete
  7. Salam kenal Nor Faizah..dtg dr blog abg ben..hihi

    Kenali saya :)

    ReplyDelete
  8. hye...ida dr segmen yg sm jg
    cinta siber neh da +ve n _ve dia...so, kita kna lh pndai pk ne yg plg baek tok dri sndri kn...btw, dtg n follow cn..naty singgah la blog ida ya ^_^

    ReplyDelete

Assalamualaikum..
no harsh words please...
Admin tidak akan bertanggungjawab dengan komen yang ditinggalkan.

 
Allright reserved by ARRA AHMAD copyright@2012 Designed by DIARISIFROGGIE