Friday, October 21, 2011

Segmen: Jom Cari Follower Bersama Arra



sempena hari jumaat ni..

rasa macam rajin dan agak bosan..sebab tak de nak pergi mana2..

jadi,nak cuba buat segmen..first segmen ni..

rasa agak takut gak..sebab tak biasa..tapi,nak cuba..

ni cuba buat yang biasa2 je..

jom sesiapa yang nak join segmen ni..


senang je..

1. follow blog Arra Ahmad ni (kalau sudi la)

2. letak header segmen kat atas ni

3. buat satu entri berkaitan segmen...cerita apa saja yang korang nak.

4.post link entri anda ke kotak komen segmen ini..

5.dah siap..>_<

selamat bersegmen...

tutup segmen : 30 oktober 2011 27/10/2011

Terima Kasih..sila komen,klik nuffnang dan churp2 jika suka entry ini

16 comments:

  1. http://nurulauni123.blogspot.com/2011/10/segmen-jom-cari-follower-bersama-arra.html

    ReplyDelete
  2. Salam;
    mudah2 segmen ni berjaya..tapi dpt join takut tak larat.

    ReplyDelete
  3. http://daxmanje94.blogspot.com/2011/10/segmen-jom-tambah-follower.html
    manja nak join

    ReplyDelete
  4. jom follow me back dear... :)

    ReplyDelete
  5. http://mylovely-fieda.blogspot.com/2011/10/segmen-jom-cari-follower-bersama-arra.html

    ReplyDelete
  6. VP nak join gak bole??? hehe

    http://purplevioletsecret.blogspot.com/2011/10/tambah-follower-korunk.html

    ReplyDelete
  7. joined!

    http://haslindashahrul.blogspot.com/2011/10/segmen-jom-cari-follower-bersama-arra.html

    ReplyDelete
  8. http://sipurpleviolet.blogspot.com/2011/10/tadangee.html

    ReplyDelete
  9. saya nak oin..sy dah folow cni...
    ni link entry sy


    http://areyl-kehidupan.blogspot.com/2011/10/segmen-jom-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  10. cikhoneybee join:

    http://storycikhoneybee.blogspot.com/2011/10/segmen-jom-cari-follower-bersama-arra.html

    ReplyDelete
  11. Joy join:)& follow sekali

    http://princesssofjoy.blogspot.com/2011/10/hello-segmen-jom-cari-follow-bersama.html

    -MacQueenJoy

    ReplyDelete
  12. http://lorongkanan.blogspot.com/

    ReplyDelete
  13. salam kenal semua... sy join...

    http://putributterflypunyablog.blogspot.com/2011/10/segmen-jom-cari-follower-bersama-arra.html

    ReplyDelete
  14. i nak join jgk..tp salah letak tajuk plak..boley ke?? arra boleh tgk dlu entry ni, klu ok arra accept la penyertaan kite ni ek..

    http://aweksjebon.blogspot.com/2011/10/haihoisiapa-di-sana-ala2-cite-ali-baba.html

    ReplyDelete
  15. dr segmen yg sama..
    follow u dh..follow me back k..
    http://babyy-zone.blogspot.com/

    ReplyDelete

Assalamualaikum..
no harsh words please...
Admin tidak akan bertanggungjawab dengan komen yang ditinggalkan.

 
Allright reserved by ARRA AHMAD copyright@2012 Designed by DIARISIFROGGIE