Wednesday, November 14, 2012

ww : Cantik tetapi....


Assalamualaikum wbt.. 
{。^◕‿◕^。}








p/s: cantik tetapi bahaya..sama macam perempuan..kan??:P



Terima Kasih..sila komen,klik nuffnang dan churp2 jika suka entry ini

9 comments:

  1. haha..perempuan ni bahaya ada time jugak..=D

    ReplyDelete
  2. yup tapi kita still perlukan benda2 ni semua untuk hidup :)

    ReplyDelete
  3. virus virus yg mengancam nyawa manusia dan haiwan..

    ReplyDelete
  4. bakteria? sel2 kanser? apakah? cantik memang kebanyakkannya berbahaya..

    ReplyDelete
  5. hehe..mmg cntik..tp itu mekanisme ape tu..
    bhye pd tbh bdn..ngee ;p

    ReplyDelete
  6. err apa tu cik arra ? hehe , pelik je tgk
    btw kita ada tag nama awak untuk join segmen GA , nanti awak tgk entri kita then jemput join jugak yee . terima kasihhh :))

    ReplyDelete
  7. Seperti perempuan..makin cantik makin bahaya?? Kalau lelaki cantik (maksud saya hensem...) tak bahaya ke?

    ReplyDelete

Assalamualaikum..
no harsh words please...
Admin tidak akan bertanggungjawab dengan komen yang ditinggalkan.

 
Allright reserved by ARRA AHMAD copyright@2012 Designed by DIARISIFROGGIE