Friday, June 22, 2012

Glory Jane



Assalamualaikum wbt.. 
{。^◕‿◕^。}


Tak tahu samada aku masih ketinggalan berkenaan dengan cerita ni..Glory Jane yang disiarkan setiap isnin hingga jumaat di Tv8..
baru sahaja 3 episod aku tengok cerita ni maklumlah aku bekerja.bukan selalu ada kat depan tv..
bila tengok dah rasa best so,teruskan aje bila berkesempatan untuk tengok

Glory Jane berkisah soal Jane alias Yoon Jae In (Park Min Young), perempuan yang bercita-cita jadi seorang Jururawat..dia seorang yang ceria dan cantik. Jae In yang besar di panti asuhan ini tidak mengingati masa lalunya. 
Dia sebenarnya adalah anak pengusaha kaya yang meninggal dalam suatu kecelakaan.
Pada suatu kesempatan Jae In berkenalan dengan Young Kwang (Chun Jung Myung). Mereka tidak tahu, bahawa ayah Young Kwang-lah yang menghantar Jae In ke panti asuhan. Selain itu, ibu kandung Jae In ternyata masih hidup dan dalam keadaan koma.


untuk dapatkan sinopsis yang lengkap boleh ke link dibawah

episode 2 part 1 part 2
episode 3 part 1 part 2
episode 4 part 1 part 2 
episode 5 part 1 part 2 
episode 6 part 1 part 2 
episode 7 part 1 part 2 
episode 8 part 1 part 2 
episode 12 part 1 part 2 
episode 13 part 1 part 2 
episode 14 part 1 part 2 
episode 15 part 1 part 2 
episode 16 part 1 part 2 
episode 17 part 1 part 2 
episode 18 part 1 part 2 
episode 19 part 1 part 2 
episode 20 part 1 part 2 
episode 21 part 1 part 2 
episode 22 part 1 part 2 
episode 23 part 1 part 2 
episode 24 part 1 part 2 



  



Terima Kasih..sila komen,klik nuffnang dan churp2 jika suka entry ini

10 comments:

  1. best tak cerita nie?
    bg berapa bintang,,,
    kali terakhir aku tgk ialah kat CITY HUNTER..haha

    ReplyDelete
  2. cite ape ni?wa tengok drama melayu je =p

    ReplyDelete
  3. Sy pon taksempat tengok tv sekarang ni.Huuu kerja sesaja.

    Rindu lama tak ke sini !

    ReplyDelete
  4. ramai yg minat drama korea.. haha. nasib L xterjebak..=D

    ReplyDelete
  5. Uikss...keje as a Nurse tuh.Mcm leh feeling2 skli tu Arra, yelah dah same profession, kan?hehehe...

    ReplyDelete
  6. padanlah sis arra suka sebab dia pun bercita2 nak jadi seorang jururawat :)

    ReplyDelete
  7. kawan tikah kata cite ni best. nak download la. ehehe.. tq arra! :)

    ReplyDelete
  8. nampak best...tp, xley tgk...tgh study skrg...=[

    ReplyDelete
  9. Kite suke cite ni.."opss t'gedik..dush" hr ni final episod dahh..best cerita ni :p

    ReplyDelete

Assalamualaikum..
no harsh words please...
Admin tidak akan bertanggungjawab dengan komen yang ditinggalkan.

 
Allright reserved by ARRA AHMAD copyright@2012 Designed by DIARISIFROGGIE