Monday, June 11, 2012

Dah lama tak 'mengedate'



Assalamualaikum wbt.. 
{。^◕‿◕^。}

hai..hai..hai.lama tak ngedate kat sini..sangat-sangat tak ada masa untuk buka dan update..buka saja boleh.blogwaking pun tak meninggakan jejak..kemaafan dipinta kepada yang sudi menyinggah di blog usang ni.terutama singgahan tak berbalas..

Sebenarnya baru-baru ni aku balik kampung..5hari aku cuti..sangat best bila ada di kampung.
dan aku ambil kesempatan pergi bercuti dengan family..bukan jauh pun..dalam negeri je..
kami pergi Kolam Air Panas La,Besut Terengganu..

takde lah best sangat pun..tak mandi air panas..kami mandi air lata yang sejuk je sebab kolam air panas dah penuh dengan rakyat...hehe


kolam yang kat atas ni memang penuh dengan orang mandi manda...berendam..so,biarlah..kami bagi peluang dekat orang lain je mandi dulu..hehe

kami bawa bekal dari rumah..nasi yang berlaukkan budu..aku yang dah tak berapa nak berselera makan nasi pun boleh tambah dua kali sebab ada budu.haha..

kadang-kadang tempat kita bercuti tu tak beri makna pun tapi sebab keluarga ada bersama,ia jadi lebih bermakna.





Terima Kasih..sila komen,klik nuffnang dan churp2 jika suka entry ini

10 comments:

  1. air dia cantik bersih..tempat pon menarik..teringin nak pi..:)

    ReplyDelete
  2. Betul tuh, the quality time yang kita share together tu yang special!:)

    ReplyDelete
  3. salam;
    selamat cuti2 satu malaysia.

    ReplyDelete
  4. betul tuh , kdg2 tmpt y g tuh tak bes tp kalaw dah g nan fmly tuh memg happening :D

    ReplyDelete
  5. cam menarik je tpt tu..kat mana ye?..hoho 'hantu' budu ko :D

    ReplyDelete

Assalamualaikum..
no harsh words please...
Admin tidak akan bertanggungjawab dengan komen yang ditinggalkan.

 
Allright reserved by ARRA AHMAD copyright@2012 Designed by DIARISIFROGGIE