Wednesday, August 8, 2012

Segmen "Syoknya Blogwalking bersama Aisyah Humaira'"




Assalamualaikum wbt.. 
{。^◕‿◕^。}

Dah lama tak join segmen..so,join juga segmen Niera..


apa salahnya sekali sekala join segmen blogwalking..
untuk tambah kenalan baru.untuk eratkan hubungan lama..

korang yang nak join...tekan je banner tu..



Terima Kasih..sila komen,klik nuffnang dan churp2 jika suka entry ini

36 comments:

  1. Akak pm no akaun kat fb Arra yek

    ReplyDelete
  2. SENARAI PESERTA TELAH DIUPDATE!
    BOLEH BLOGWALKING UNTUK HARI INI :)
    AKAN DATANG MUNGKIN PESERTA BERTAMBAH DAN ANDA MASIH BERPELUANG UNTUK JADI TOP REFERRAL!

    JOM BW + FOLLOW MEREKA DI >> http://www.aisyahhumaira.com/2012/08/senarai-peserta-segmen-sbbah.html

    ReplyDelete
  3. dtg dari segmen yg sama..dh follow..jom singgah blog sy dan follow jgk..>_<

    http://izatie91.blogspot.com/2012/08/segmen-syoknya-blogwalking-bersama.html

    ReplyDelete
  4. Salam..hai..Jaja dari segmen yang sama... :) Jaja dah follow awak..jom follow Jaja balik.. ^_^ Jaja nak jempot awak join segmen Jaja..yg nie..

    http://biarkandakuberbicara.blogspot.com/2012/08/segmen-blogwalking-august-by-jaja-sutera.html

    dan giveaway Jaja yg nie.. :)

    http://biarkandakuberbicara.blogspot.com/2012/07/giveaway-ramadhan-1433h-by-jaja-sutera.html

    salam perkenalan..sama2 kite meningkatkan traffic follower kita.. :)

    ReplyDelete
  5. Salam..taqie singgah dari Segmen yg Sama..:)
    Jom g Blogwalking kat kwn2 lain..:)
    Jom jalan2 kat Blog taqie sama..:)

    http://taqieeummu.blogspot.com/2012/08/segmen-syoknya-blogwalking-bersama.html

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum, is buat kunjungan dari segmen yang sama,
    is dah follow sini, dijemput ke blog is jika tidak keberatan.

    Selamat berpuasa dan selamat bersegmen.

    http://iskandarx.blogspot.com/2012/08/syoknya-blogwalking-bersama-aisyah.html

    ReplyDelete
  7. Salam,datang dari segmen yang sama..follow awak sama ^^

    http://diarionlinenurul.blogspot.com/2012/08/segmensyoknya-blogwalking-bersama.html

    ReplyDelete
  8. dari segmen yg sama..sy org ke2 yg join..ukhuwah fillah..nice blog maa..jeloz sy...heheh..done follow awk..jngn lupe follow n jom jengah Laman Instinct De Hearty sy..alaa simple2 jer..xgempak mane..

    http://aliff-aufa.blogspot.com/2012/08/syoknya-blogwalking-bersama-aisyah.html

    syukran

    ReplyDelete
  9. hye ^_^ Dari segmen yg sama..done follow sini.. salam perkenalan... if feel free singgah blog naz ye ^_^

    http://naz-only-you.blogspot.com/2012/08/segmen-syoknya-blogwalking-bersama.html

    ReplyDelete
  10. Jue dh follow sini ye... Hehehe
    http://jderella.blogspot.com/2012/08/segmen-syoknya-blogwalking-bersama.html

    ReplyDelete
  11. haii sy dari segmen yg same :) Jom bw ! sy da follow awk :D

    http://miechalovechocolate.blogspot.com/2012/08/segmen-syoknya-blogwalking-bersama.html

    ReplyDelete
  12. Assalamualaikum... cloaking..cloaking... blogwalking bermula... bersedia lah anda. is sudah datang...

    http://iskandarx.blogspot.com/2012/08/syoknya-blogwalking-bersama-aisyah.html

    ReplyDelete
  13. singgah dari segmen yang sama

    60C4FF

    ReplyDelete
  14. singgah dari segmen yang sama :D

    http://dearsuperduperstar.blogspot.com/2012/08/segmen-syoknya-blogwalking-bersama.html

    ReplyDelete
  15. Salam perkenalan.

    Singgah dr segmen yg sama.
    sudi lah menjengah ke blog nadia.

    http://misshongki.blogspot.com/2012/08/segmen-syoknya-blogwalking-bersama.html

    ReplyDelete
  16. salam ukhuwah...datang dari segmen yg sama..=)

    http://nurhafizahshaffril.blogspot.com/2012/08/segmen-syoknya-blogwalking-bersama.html

    ReplyDelete
  17. Salam.. dtg dari segmen yg sama :)
    harap sudi follow blog Ira pula..

    http://iraliana-sajasukasuka.blogspot.com/2012/08/syoknya-blogwalking-bersama-aisyah.html

    ReplyDelete
  18. salam ukhuwah..

    datang dari segmen yg sama=)
    sudi lah menjengah ke blog Hani.
    harap follow blog Hani pula..

    http://semanisgulagulakapas.blogspot.com/2012/08/segmen-syoknya-blogwalking-bersama.html

    ReplyDelete
  19. Salam ramadhan. Datang & follow belog cute awk dri segmen yg sma. Terima kasih sudi. =)
    http://atiqawahid.blogspot.com/2012/08/segmen-syoknya-blogwalking-bersama.html

    ReplyDelete
  20. Salam.. :D dari segmen yang sama ^^
    Kalau sudi, jemput datang ke tempat aku juga :D

    http://www.khaiangel.com/2012/08/my-story-segmen-syoknya-blogwalking.html

    ReplyDelete
  21. salam ramadhan..=)
    husna dari segmen yg sama singgah sini..

    jemput singgah!=)
    http://husnazahidi.blogspot.com/2012/08/segmen-syoknya-blogwalking-bersama.html

    ReplyDelete
  22. Assalamualaikum
    jemputlah dtg blog sy kalau sudi yea. Terima kasih :D

    http://nurulfadhilatulnabilah.blogspot.com/2012/08/segmen-syoknya-blogwalking-bersama.html

    ReplyDelete
  23. Assalamualaikum :)
    perhatian untuk anda !

    http://www.aisyahhumaira.com/2012/08/perhatian-kepada-peserta-segmen-sbbah.html

    selamat berblogwalking :)

    ReplyDelete
  24. salam.. dah bw sini..

    http://akulahcahaya.blogspot.com/

    datang lah~

    ReplyDelete
  25. salam perkenalan. saya datang dari segmen yang sama. jenguk dan follow awk! jemput ke blog saya :)

    http://nurputribatrisyasuri.blogspot.com/2012/08/segmen-syoknya-blogwalking-bersama.html

    ReplyDelete
  26. Datang dari segmen yang same.. Dah follow sini, follow la saya balik

    http://nurfara-hani.blogspot.com/2012/08/segmen-syoknya-blogwalking-bersama.html

    ReplyDelete
  27. salam ramadhan sha singgah dr segmen yg sama..jom kena ngn sha..trus follow ya..http://opzzpinky.blogspot.com/2012/08/segmen-syoknya-blogwalking-bersama.html

    ReplyDelete
  28. salam ramadhan ..dah follow sini lama dah mai jenguk dari segmen http://ohgadisitu.blogspot.com/2012/08/segmen-syoknya-blogwalking-bersama.html

    ReplyDelete
  29. thanksss.

    sy dh follow !

    free2 mai laa .

    http://saa-n-thestory.blogspot.com/2012/08/segmen-syoknya-blogwalking-bersama.html

    ReplyDelete
  30. baby singgah bw ke sini.. haii, selamat hari raya ye ;)

    ReplyDelete
  31. Haii. Done follow n BW here.
    Dtg dr segmen yg same. Come visit my blog k :)

    http://zuhayrazack.blogspot.com/2012/08/segmen-syoknya-blogwalking-bersama.html

    ReplyDelete
  32. singgah dan follow..dari segmen yg sama

    http://anggunbeautyshop.blogspot.com/2012/08/syoknya-blogwalking-bersama-aisyah.html

    ReplyDelete
  33. salam , hai . datang dari segmen yang same .
    tira yang bertudung hijau :)
    kebetulan datang ni nak jemput join GA ni :)
    memerlukan peserta lelaki yang lebih

    http://itsmetira.blogspot.com/2012/08/ga-syawal-giveaway.html

    ReplyDelete
  34. Miss z datang Sini

    http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/08/segmen-syoknya-blogwalking-bersama.html

    ReplyDelete
  35. SEGMEN SUDAH PUN TAMAT !
    TERIMA KASIH KERANA JOIN :)
    HAPPY BLOGGING !
    PASTIKAN ANDA TERJAH SEMUA YE :) HEHE :D

    http://www.aisyahhumaira.com/2012/08/segmen-sbbah-tamat.html

    ReplyDelete
  36. singgah dan follow.salam perkenalan..

    http://anggunbeautyshop.blogspot.com/2012/08/syoknya-blogwalking-bersama-aisyah.html

    ReplyDelete

Assalamualaikum..
no harsh words please...
Admin tidak akan bertanggungjawab dengan komen yang ditinggalkan.

 
Allright reserved by ARRA AHMAD copyright@2012 Designed by DIARISIFROGGIE