Tuesday, August 14, 2012

Keywords Nuffnang 1




Assalamualaikum wbt.. 
{。^◕‿◕^。}

Apa khabar korang semua?? semenjak dua menjak ni aku asyik sibuk..
balik kampung pun aktiviti sangat padat..dari pagi sampailah malam..
cuti tinggal lagi 2 hari,.so,kepada sesiapa yang aku masih berhutang tu terpaksa tunggu dulu untuk sementara..
bagi aku cuti raya dulu sebab hari raya nanti aku kerja.sob.sob..

Yang peliknya kan...aku check je Nuffnang..langsung takde yang berkaitan dengan hari raya..aik??? tak raya ke lagi?? dah tak lama pun,,,pasal puasa pun takde..
hai.mentang-mentang la aku ni tak raya..haha

semuanya berkaitan dengan bidang kejururawatan..
agaknya cik-cik misi je duk online ni kan??

Nuffnang pulak makin kedekut dengan aku...tak bagi BE dah..
alahai..makin semput rasanya raya tahun ni..

kan bagus kalau Nuffnang bagi BE banyak-banyak..haha
walau apapun.terima kasih kepada sesiapa yang sudi datang blog buruk ni walau ada yang tak berbalas..
kan...kan??
korang memang best!

p/s: tetiba ngumpat pasal Nuffnang..hehe




Terima Kasih..sila komen,klik nuffnang dan churp2 jika suka entry ini

3 comments:

  1. Macam mana nak letak iklan nuffnang dalam belog?

    ReplyDelete
  2. hahaha...duit nuffnang sya baru rm1.00

    ReplyDelete
  3. sama lah shida pun arra xnk dah bg BE..kemuttt sguh ~

    ReplyDelete

Assalamualaikum..
no harsh words please...
Admin tidak akan bertanggungjawab dengan komen yang ditinggalkan.

 
Allright reserved by ARRA AHMAD copyright@2012 Designed by DIARISIFROGGIE