Monday, August 6, 2012

Pencarian Blogger Aktif #2 Oleh Mialiana.com




Assalamualaikum wbt..
{。^◕‿◕^。}

Pencarian Blogger Aktif #2
Pencarian Blogger Aktif #2 oleh Mialiana.com
5/8/2012 hingga 12/8/2012

dulu pernah juga join segmen blogger aktif dengan kak mia..
bila dah nampak yang ke dua ni rasannya rugi je kalau peluang tu terlepas begitu sahaja.

kepada sesiapa yang belum lagi join,pergi join cepat-cepat!



Terima Kasih..sila komen,klik nuffnang dan churp2 jika suka entry ini

6 comments:

  1. Salam Ramadhan.
    Jom sertai pertandingan mencipta logo.
    hadiah menarik menanti anda.
    mungkin ini peluang anda.
    sape tau..hehe

    http://selamanya-story.blogspot.com/2012/07/pertandingan-mencipta-logo.html

    ReplyDelete
  2. mar join jugakk.. salam perkenalan :D

    ReplyDelete
  3. Salam..hai..Jaja dari segmen yang sama... :) Jaja dah follow awak..jom follow Jaja balik.. ^_^ Jaja nak jempot awak join segmen Jaja..yg nie..

    http://biarkandakuberbicara.blogspot.com/2012/08/segmen-blogwalking-august-by-jaja-sutera.html

    dan giveaway Jaja yg nie.. :)

    http://biarkandakuberbicara.blogspot.com/2012/07/giveaway-ramadhan-1433h-by-jaja-sutera.html

    salam perkenalan..sama2 kite meningkatkan traffic follower kita.. :)

    ReplyDelete
  4. Salam...

    Terima kasih kerana sudi join Pencarian Blogger Aktif #2 dan telah disenaraikan dalam Group 6. Selamat berblogwalking....

    ReplyDelete
  5. assalam....ayu dtg dr segmen yg sama....

    http://ayuinsyirah.blogspot.com/2012/08/pencarian-blogger-aktif-2-oleh.html

    ReplyDelete
  6. salam kenal
    dari segmen yang sama...
    http://alfathcom29.blogspot.com/2012/08/pencarian-blogger-aktif-2-oleh.html

    ReplyDelete

Assalamualaikum..
no harsh words please...
Admin tidak akan bertanggungjawab dengan komen yang ditinggalkan.

 
Allright reserved by ARRA AHMAD copyright@2012 Designed by DIARISIFROGGIE