Monday, August 6, 2012

Segmen Raya Sakan : Teka Juadah Raya!!




Assalamualaikum wbt.. 
{。^◕‿◕^。}



Pejam celik.pejam celik..
dah tak lama nak raya kan??
itulah pasal dah ada segmen raya nih.bak kata Afzal..tak sabar dah nak beraya sebab baju raya dah beli..(macam baju raya cantik sangat...baju melayu je pun.haha)

okeh..ini bukan segmen aku seorang tapi bersama jejaka-jejaka idaman malaya ni ha..



walaupun aku tak tahu yang segmen ni ada banner sebenarnya..aku letakkan juga..kih kih..
sape ntah buat banner ni.mana dirembatnya gambar aku..comfirm ke gambar aku?haha..gigih betul!


okeh,syaratnya semua aku copy paste dekat blog afzal..

Syarat2 penyertaan :
  1. Terbuka kepada blogger seluruh Malaysia dan di kepulauan Papua New Guinea
  2. Nak kena follow ke? Ikut korang la tapi kalau folo kitorang, nescaya korang akan bertambah emsem / comell dari semasa ke semasa
  3. Buatlah entry cincai2 ; Letak tajuk macam kat atas, tempek banner dan link ke blog aku, MK Syahir dan Afzalsukasuki dan last sekali jawapan korang.
  4. Kemudian korang maklumkan penyertaan korang di ruangan komen entry salah seorang antara kitorang. Letakkan sekali url entry segmen tersebut.
  5. Tarikh tamat pada 5 Ogos 2012, 11.59 malam. Sebarang surat menyurat dan sesi kipas mengipas tidak akan dilayan sama sekali. Harap maknyah.
  6. Seorang pemenang dengan jawapan yang tepat sahaja akan dipilih. Pemenang akan dimaklumkan di dalam entry kami pada hari berikutnya dan blog pemenang akan direview oleh kami bertiga.


Hadiahnya

beg tangan



wang tunai RM50

ha..macam mana?? menarik kan hadiahnya?? 
kalau menarik..sila join dan teka..gambar kat bawah ni kuih apa..
harap jawapan korang tak betul sebab aku nak hadiah tu.haha


hint: berinti


p/s : gambar ni Afzal teka 3 kali pun salah walaupun dah bagi 2 hint..haha


Terima Kasih..sila komen,klik nuffnang dan churp2 jika suka entry ini

21 comments:

  1. http://lurun-niaraf.blogspot.com/2012/07/segmen-raya-sakan-teka-juadah-raya.html

    Harap betull.

    ReplyDelete
  2. xdpt nk joing...dop taw..hehehe

    ReplyDelete
  3. wa teka kuih teow goreng inti kelapa sawit

    ReplyDelete
  4. Akak join gak...Salam Ramadhan..
    http://mymatatajam.blogspot.com/2012/08/segmen-raya-sakan-teka-juadah-raya.html

    ReplyDelete
  5. Sya ada join segmen ini.. cuba tgk.
    http://stylemira5621.blogspot.com/2012/08/segmen-raya-sakan-teka-juadah-raya.html

    ReplyDelete
  6. http://justforfund.blogspot.com/2012/07/segmen-raya-sakan-teka-juadah-raya.html

    Hana join :)

    ReplyDelete
  7. http://rightnot.blogspot.com/2012/07/segmen-raya-sakan-teka-juadah-raya.html
    JOIN !

    ReplyDelete
  8. oit same je macam ayat aku ni?mincik ah hahaha

    ReplyDelete
  9. esah dan mail dah join....

    http://arjunapopkorn.blogspot.com/2012/08/segmen-raya-sakan-teka-juadah-raya.html

    ReplyDelete
  10. nenot try :)

    http://kisahsinenot22.blogspot.com/2012/08/segmen-raya-sakan-teka-juadah-raya.html

    ReplyDelete
  11. ok..nani dah join..harap2 betull
    http://hanani-journeyofmylife.blogspot.com/2012/08/segmen-raya-sakanteka-juadah-raya.html

    ReplyDelete
  12. http://shapurplegirl.blogspot.com/2012/08/segnen-raya-sakan-teka-juadah.html

    ReplyDelete
  13. http://superman-z.blogspot.com/2012/08/segmen-raya-sakan-teka-juadah-raya.html

    susahh T.T

    ReplyDelete
  14. hai,sy tag awak di http://coretangirlblog.blogspot.com/2012/08/giveaway-raya-untuk-semua.html

    jemput jooin..=)

    ReplyDelete
  15. Tadi g blog afzal kata akak menang.. So nak kena bagi details ke?

    ReplyDelete

Assalamualaikum..
no harsh words please...
Admin tidak akan bertanggungjawab dengan komen yang ditinggalkan.

 
Allright reserved by ARRA AHMAD copyright@2012 Designed by DIARISIFROGGIE