Thursday, July 26, 2012

Hebat sangat ke ZoShare??




Assalamualaikum wbt.. 
{。^◕‿◕^。}

Hari ni ramai dah yang buat entri pasal zoShare..aku pun tak nak ketinggalan..hehe
zoShare ni salah satu platform untuk jana pendapatan selain says.my.
apa yang bagusnya zoShare ni daftar je dah dapat RM5..hehe

Tapi apa yang otai-otai cakap zoShare ni belum dapat dipastikan lagi dibayar ke tidak...tapi,kalau dibayar,memang untung sebab katanya RM40 dah boleh cashout..

caranya 


boleh sign up melalui facebook atau twitter.

tengok..dah dapat RM5 kan? hehe
lepas tu tekan Recommendations..kat situ banyak iklan..pilih je yang mana satu..
copy link iklan tu dan share je kat mana-mana
contoh link iklan
 dan

sini

tapi bila iklan dah tak boleh di share,akan ada ayat ini kat atas

No more cash is paid out for this campaign

apa tunggu lagi??? jom sign in..


Terima Kasih..sila komen,klik nuffnang dan churp2 jika suka entry ini

10 comments:

  1. serius oke ke benda ni. bukan scam ker? klu ok nak try lah klu oke

    ReplyDelete
  2. setakat ni takde masalah lagi.:)

    ReplyDelete
  3. silaturahmi di sini
    selamat menjalankan ibadah puasa
    semoga sukses

    ditunggu yah

    ReplyDelete
  4. dah ade yang wat cash out ker?

    ReplyDelete
  5. nanti dapat mohon belanja angpau sepapan -__-'

    ReplyDelete
  6. Ye ke? Sya ragu2 aa. Dia masih ada beberapa hari lagi.. Saya dah sign up.. dpat dah RM5.. tp , xdpt share 1 benda pun..

    ReplyDelete
  7. duit oh duit..daftar jangan tak masuk!!.

    ReplyDelete
  8. ramainya org promote benda alah ni. humm, nak try la . :)

    ReplyDelete

Assalamualaikum..
no harsh words please...
Admin tidak akan bertanggungjawab dengan komen yang ditinggalkan.

 
Allright reserved by ARRA AHMAD copyright@2012 Designed by DIARISIFROGGIE