Friday, July 27, 2012

Entri terbaik setiap minggu




Assalamualaikum wbt.. 
{。^◕‿◕^。}

sebelum start...jom undi kuih lompat tikam kat sini
hanya tick sahaja..tq (undi sebelum 11 malam ini)



yang baru di Facebook.contohnya ping di Blogger Hebat oleh http://slimutputis.blogspot.com/
dah ada seen by.ada bilangan tu..siapa yang tengok pun dapat diketahui..
aku tak pasti group lain ada ke tak.
tapi serius baru terperasan tadi...hehe

Dan..untuk pengetahuan semua,Admin Blogger Hebat akan memilih satu entri terbaik setiap minggu untuk direview di blog ini..bermula minggu ini tau..
jadi,pinglah berapa banyak entri korang kat situ..nanti akan dipilih..

p/s: selamat berpuasa dan selamat berkarya!




Terima Kasih..sila komen,klik nuffnang dan churp2 jika suka entry ini

8 comments:

  1. menarik!ping entry ayuh.hihihi :)

    ReplyDelete
  2. thanks boleh sy cuba jugak :)

    ReplyDelete
  3. selamat berpuasa :) salam ramadhan >,<

    ReplyDelete
  4. ehh... seen by.... memang ade ke takde sblm ni? huhu

    ReplyDelete

Assalamualaikum..
no harsh words please...
Admin tidak akan bertanggungjawab dengan komen yang ditinggalkan.

 
Allright reserved by ARRA AHMAD copyright@2012 Designed by DIARISIFROGGIE