Tuesday, July 3, 2012

Ben Ashaari ucap Happy Birthday??



Assalamualaikum wbt.. 
{。^◕‿◕^。}

Terima kasih kepada rakan-rakan blogger yang sudi wish Happy Birthday untuk aku..termasuk Blogger Famous Amous Ben Ashaari,Afzalsukasuki,Shida,Mr Eraz,Phat,Tirah..dan lain-lain yang rasa dia Famous.hehe

actually..bukan senang nak tunggu Blogger Famous tegur kita..apatah lagi post dekat wall kita..tunggu time birthday jelah..

Terima kasih kepada semua yang wish dan doakan aku..dan lupa nak cakap kat korang semua yang aku muda lagi..haha..

p/s:Hari lahir mengingatkan kita hari kematian yang entah bila...



Terima Kasih..sila komen,klik nuffnang dan churp2 jika suka entry ini

16 comments:

  1. happy belated besday :)

    abg Ben nanti jgn lupe wish dkt syieda juga.. hihihihi jeles! :)

    ReplyDelete
  2. wahh, ungtungla :)
    anyway, HAPPY BIRTHDAY to you.
    *wish kt sini jela :)*

    ReplyDelete
  3. perghhh smpai buat entri?tahniah2..haha
    slmt hari lahir skali lagi ^^

    ReplyDelete
  4. wah!
    taniah...semoga panjang umur n murah rezeki ya..:)

    ReplyDelete
  5. Happy belated birthday taw ara. semoga panjang umur dan murah rezeki. semoga ceria selalu disamping org tersayang :)

    ReplyDelete
  6. selamat ulang tahun kelahiran..:)

    ReplyDelete
  7. salam;
    Tentu best kalau blog disinggahi blogger Amous..

    ReplyDelete
  8. happy birthday ! ^^
    untung la kamu abam ben wish jugak.hukhuk

    ReplyDelete
  9. happy birthday.... may Allah bless u always

    ReplyDelete
  10. huh jeles. bestday aku x de sapa nak bg hadiah,haha. hapy bestday arra^^

    ReplyDelete
  11. Hapy belated besday arra =P

    ReplyDelete
  12. Happy best day arra.
    Slmt pjg umur, murah rezeki dan beroleh keberkatan dlm hidup.

    ReplyDelete
  13. shida dah wish juga..ooo 25 sebaya la kite hehee ^_^

    ReplyDelete
  14. wa ucap lu tak appreciate pon..hihihi

    ReplyDelete
  15. fuyoo..ni blgr famos nk ucp jgk.keh2.pasan famos..hepi belatd btdy arra ahmad

    ReplyDelete
  16. wahh kelasss,,neway happy besday juga,,semoga sukses dlm kerjaya dn hidup,,

    ReplyDelete

Assalamualaikum..
no harsh words please...
Admin tidak akan bertanggungjawab dengan komen yang ditinggalkan.

 
Allright reserved by ARRA AHMAD copyright@2012 Designed by DIARISIFROGGIE