Wednesday, November 9, 2011

Lega Tahap Tinggi



hai korang semua..sihat ke hari ni?

dah 3 hari tak buka blog..

orang exam final la katakan..hehe


setelah beberapa hari bertungkus lumus membaca sampai rasa nak terkeluar biji mata..

akhirnya,hari ini tamat sudah exam..

lega sangat!

xkiralah boleh atau tak boleh jawab tu..sudah belakang kira..hehe

belajar 3 tahun..exam masuk 4 soalan je..

ha..mahu tension baca banyak2 tapi keluar soalan 4 je..kan?

punyalah bertambun2 nota..

macam2 posisi  dah untuk habiskan baca nota2 tuh..

terfikir gak aku, kenapalah aku p tulis nota banyak2,kan dah jadi banyak nak baca?

tapi..yang penting lagi sekarang..

packing bag untuk balik kampung untuk 2 hari...

nak makan puas2..duk hostel asyik lapar aje..hehe


siapa nak ikut aku balik Terengganu sila angkat kaki..








Terima Kasih..sila komen,klik nuffnang dan churp2 jika suka entry ini

3 comments:

  1. hahaha xD

    comey beruang putih tue xD

    ReplyDelete
  2. xep..atleat buat nota..ley..menguatkan daya engatan ;)

    jom rebut di sini http://aindzaya.blogspot.com/2011/11/beloglist-ain-dzaya-earning-nuffnang.html

    ReplyDelete
  3. semoga dpt jawab semua soklan.. =)

    ReplyDelete

Assalamualaikum..
no harsh words please...
Admin tidak akan bertanggungjawab dengan komen yang ditinggalkan.

 
Allright reserved by ARRA AHMAD copyright@2012 Designed by DIARISIFROGGIE