Tuesday, October 16, 2012

Akhirnya aku Grad!!



Assalamualaikum wbt.. 
{。^◕‿◕^。}

Jauh perjalanan..indah perjalanan..
itulah yang berlaku sepanjang ketiadaan aku didunia online..



perjalanan dari Johor ke Terengganu yang mengambil masa selama 8 jam agak memenatkan..belum pun hilang letih itu..aku meneruskan perjalanan ke Perak pula untuk menghadiri Majlis Konvokesyen ILKKM yang berlangsung di Kolej Sains Kesihatan Bersekutu Ulu Kinta.


Setelah 3 tahun berlalu..akhirnya aku grad jua..
Diploma in Nursing 
akhirnya menjadi milik aku..


Bersama teman suka dan duka selama bergelar pelatih dan masih menjadi teman setia...
moga hingga ke penghujung usia..



Actually, Majlis Konvokesyen adalah majlis yang memenatkan namun,yang menggembirakan adalah...
akhirnya mak aku dapat lihat anaknya di pentas setelah mengharungi berbagai cabaran dan dugaan..

dan...sempat snap photo dengan teman seperjuangan..ehem..ehem...blogger gak..



p/s: dapat munge!!!


Terima Kasih..sila komen,klik nuffnang dan churp2 jika suka entry ini

31 comments:

  1. Tahniah krn akhirnya cita2 jd kenyataan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih Jr..blum lg..nk jd cg plak.

      Delete
  2. taniah cik nurse!!hehehe..kaber ayu tu..=P

    ensem cik abg eh..ekeke

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha.ko mmg le nabiel..cik abg mmg ensem.

      Delete
  3. tahniah. semoga dapat berbakti pd masyarakat...

    ReplyDelete
  4. TAHNIAHHHH!! kita grad sama la bulan 10 :)

    ReplyDelete
  5. tahniah..rsa mcm nk konvo lg..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks...sambung belajar,sure dapat konvo.:)

      Delete
  6. Alhamdulillah..yeahhh..tahniah

    ReplyDelete
  7. tahniah...one's of my childhood friend pon konvo at d same day and place..i wish u will be a good nurse...=)

    ReplyDelete
  8. Tahniah ye cik Arra..seronoknye jadi nurse nanti :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. actually dah kerja setengah tahun..:)

      Delete
  9. hehe. tahniah akak.. semoga berjaya. =) hensem ehem2. =)

    ReplyDelete
  10. dah grad!!! tahniah arra.. moga lepas nie bertambah murah rezeki lagi. cute lah arra nie bersama abg tersayang itu.. :)

    *blog bermasalah eh? kena patah balik yg lama.. huu

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks Aida.ha^a..blog problm..patah blik je jalannya.:)

      Delete
  11. tahniah dear! Berbaloi segala penat n lelah bila kita da konvo. hehehe =)

    ReplyDelete
  12. arra tahniah eh :) eh eh encik suami ye tu :) 1stime tgk arra spenuhnya :)

    ReplyDelete

Assalamualaikum..
no harsh words please...
Admin tidak akan bertanggungjawab dengan komen yang ditinggalkan.

 
Allright reserved by ARRA AHMAD copyright@2012 Designed by DIARISIFROGGIE