Saturday, December 31, 2011

Jom Tambah Follower Awal Tahun 2012




hari join segmen sedunia..

dengan segmen ni..aku ingat nak tambah follower hingga 900..boleh?

siapa la follower bertuah yang ke 900 tu ya..

jom join sama..

selamat ber'blogwalking di tahun baru..

>_<


Terima Kasih..sila komen,klik nuffnang dan churp2 jika suka entry ini

11 comments:

  1. alahai .. tak dapat la nak masuk ... sbb dah follow .. huhuhuhhu... apapun terima kasih kerana sudi join segmen .. moga bertambah follower, insyaAllah.

    ReplyDelete
  2. Selamat tahun baru 2012
    malam penuh noda dan dosa

    ReplyDelete
  3. sudah follow anda...

    http://qasehirdia.blogspot.com/2012/01/jom-tambah-follower-awal-tahun-2012.html

    ReplyDelete
  4. hee..tinggal sikit je lagi nak capai target tu...:D

    http://skytechxtreme.blogspot.com/2012/01/jom-tambah-follower-awal-tahun-2012.html

    #Selamat tahun baru 2012 (^^,)

    ReplyDelete
  5. singgah sini jenguk rakan segmen.jom singgah blog tekomilo (",)

    ReplyDelete
  6. keep it up! ^^
    tak sempat nak join segmen tp nk jenguk jgk blog-blog yg tersenarai.. heeee...

    ReplyDelete
  7. k.ara.. mcm susa jek na cari follower .. mcm ne sis cari er?? ajoooo laaa...heheeee.. =P

    ReplyDelete
  8. as-salam..

    selamat tahun baru..

    singgah dari segmen HH.. hehehe.. :)

    http://deenazmee.blogspot.com/2012/01/jom-tambah-follower-awal-tahun-2012.html

    ReplyDelete
  9. as salam...
    dtg dr segmen y sama...
    sudah follow di sini...=)

    ReplyDelete
  10. salam..

    saya tak sempat join segmen ni...
    anyway saya nak terjah jugak list di blog HH utk tambah follower...

    http://tintaanim.blogspot.com/

    tq

    ReplyDelete

Assalamualaikum..
no harsh words please...
Admin tidak akan bertanggungjawab dengan komen yang ditinggalkan.

 
Allright reserved by ARRA AHMAD copyright@2012 Designed by DIARISIFROGGIE