Friday, June 7, 2013

Senarai Kedai Jual Barang Bayi Online



Assalamualaikum wbt.. 
{。^◕‿◕^。}

Bagi Ibu-ibu yang sedang mencari barangan bayi..banyak pilihan jika korang nak beli barang secara online..yelah,mudah,cepat dan tak payah nak penat-penat round kedai semata-mata nak beli barang keperluan anak yang bakal lahir..kan?
Antara kedai-kedai online adalah seperti yang kat bawah ni..aku pun tak sempat nak masuk usha satu-satu..korang boleh usha sendiri ek..hehe


Auzron Gallery




Pada aku,aku lebih suka beli secara manual..ceh! manual..hehe..yelah..sejak mengandung ni..memang suka shopping...lagipun kita boleh menentukan kualiti barang yang kita beli..betul tak?kadang-kadang beli online ni kualiti tak seperti yang diwar-warkan..

nanti aku kongsikan apa yang dah aku beli untuk keperluan anak yang bakal lahir nanti...
see you dan selamat membeli !hehe

Nak beriklan disini?? Atau nak kedai anda disenarai paling atas?? boleh PM kami di Facebook


Terima Kasih..sila komen,klik nuffnang dan churp2 jika suka entry ini

20 comments:

  1. tq kak share shopping online ni.. since duk sabah ni mmg kena beli on9 la..sebab sini xdenya shooping complex yg betul2 jual brg2 baby..

    ReplyDelete
  2. Terima kasih sangat-sangat untuk info ni ^_^

    ReplyDelete
  3. sangat2 berguna. baragan bayi pun ada ponline. xpayanh usung bayi pi shoping compleks.. hehe

    ReplyDelete
  4. tahniah !!!info yg sgt baik.dgn adanye web jualan ini memudahkan lagi org ramai utk membeli brg bayi.ternyata sgt membantu.utk tingkatkan jualan sy cdgkan promote di web dibawah.Insyaallah dpt membantu.

    http://al-iklan.com

    ReplyDelete
  5. https://www.facebook.com/UKbabyboo?ref=hl

    ReplyDelete
  6. salam, sila lah singgah ke blog saye mamamuizshop.blogspot.com, ade byk baju baby dr UK

    ReplyDelete
  7. salam, sila lah singgah ke blog saye mamamuizshop.blogspot.com, ade byk baju baby dr UK

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kepada yang nak menjual atau membeli barang murah silalah ke http://25sen.com

      Delete
  8. Kedai Online Bayi kami ... www.thebabystore.com.my .. lawat2 la yer

    ReplyDelete
  9. Mekasih sebab sudi share info yg sgt baik. Bila adanye web jualan ini memudahkan lagi org yang tak berkesempatan nak shopping manual kan dan secara tak langsung dpt gak tingkatkan jualan orang lain. Sudi-sudikanlah singgah ke blog saye yer Cara Hidup Sihat

    ReplyDelete
  10. info yang sangat berguna . tq for sharing.
    kalau free datang la jenguk ke laman kesihatan saya www.healthyvitagarden.com

    ReplyDelete
  11. Anda boleh dapatkan botol AVENT special edition di laman FB kami dgn harga yang murah.. cari kami di https://www.facebook.com/CuddlyLilPieBoutique.

    ReplyDelete
  12. Headband bayi murah2 aje kat sini.
    Harga dijamin bawah RM15
    Jomlah shopping. ^^

    www.facebook.com/infantabulous

    ReplyDelete
  13. Headband bayi murah2 aje kat sini.
    Harga dijamin bawah RM15
    Jomlah shopping. ^^

    www.facebook.com/infantabulous

    ReplyDelete
  14. Jom tengok kedaipreloved.blogspot.com

    Barang preloved baby and kids branded yg erkualiti dari australia.

    ReplyDelete
  15. oh, thank you for sharing this! mmg tgh mencari, this list helps loads.

    http://iradahvitashoppe.blogspot.com/

    ReplyDelete
  16. salam tuan umah.. tumpang yea..jemput ke FB page sy.. mcm2 barang ibu dan bayi utk di shopping.. https://www.facebook.com/pages/Kedai-Ibu-dan-Bayi/505932576103670?ref=hl
    Selamat bershopping ;)

    ReplyDelete
  17. Anda mencari barang bayi dan kanak berjenama?
    Mahukan stroller atau carseat berjenama pada harga berpatutan dan jimat?
    Jom singgah kedai kami di TimMie's
    http://timmiesessentials.blogspot.com
    http://www.facebook.com/timmiesessentials
    :)

    ReplyDelete
  18. Mcm mne bley jmpa smua wbsite ni... cuba lihat wbsite ini juga. Www.kedaionlinemy.com

    ReplyDelete

Assalamualaikum..
no harsh words please...
Admin tidak akan bertanggungjawab dengan komen yang ditinggalkan.

 
Allright reserved by ARRA AHMAD copyright@2012 Designed by DIARISIFROGGIE