Saturday, January 26, 2013

Segmen: Blogwalking Bersama Arra Ahmad



Assalamualaikum wbt.. 
{。^◕‿◕^。}

Dah lama tak anjurkan segmen..kali ini nak buat satu segmen blogwalking..yang bertujuan untuk dapat kawan baru,tingkatkan follower,mengeratkan hubungan yang sedia ada.

segmen yang sangat mudah


syarat

1.Buat satu entri bertajuk Segmen: Blogwalking Bersama Arra Ahmad.
2.Letak banner segmen dalam entri dan linkkan ke entri ini.
3.sertakan jumlah follower korang yang terkini.
4.hantarkan link entri korang ke ruang komen entri ini
5.tag kawan korang (tak wajib)

semoga dengan segmen ini akan meningkatkan trafik blog korang..
segmen berlangsung sehingga sabtu minggu hadapan..



Terima Kasih..sila komen,klik nuffnang dan churp2 jika suka entry ini

16 comments:

  1. assalamualaikum kak . saya join ! :)

    http://gucciey.blogspot.com/2013/01/segmen-blogwalking-bersama-arra-ahmad.html

    ReplyDelete
  2. InsyaAllah nanti aida free aida akan join.. best jugak boleh tambah kawan2 tapi tu lah takut tenet buat hal lagi tak boleh nak blogwalking. hehe.. Hope ramai yang join segmen arra nie :) semoga berjaya..

    ReplyDelete
  3. husna dah join..=D
    meriahkan lg segmen..
    http://husnazahidi.blogspot.com/2013/01/segmen-blogwalking-bersama-arra-ahmad.html

    ReplyDelete
  4. http://www.aimisyahirah.com/2013/01/segmen-blogwalking-bersama-arra-ahmad.html join dear..

    ReplyDelete
  5. SAYA JOIN :)

    http://nshsmirotic-bouncet.blogspot.com/2013/01/segmen-blogwalking-bersama-arra-ahmad.html

    ReplyDelete
  6. Haa..assalamualaikum..Aya join sini maa..hihi..

    http://ismy-maryam.blogspot.com/2013/01/segmen-blogwalking-bersama-arra-ahmad.html

    Jom jalan-jalan dekat belog Aya pulak..hee

    ReplyDelete
  7. saya join segman. :)

    http://faz-blinkerz.blogspot.com/2013/01/segmen-blogwalking-bersama-arra-ahmad.html

    ReplyDelete
  8. http://samdia.blogspot.com/2013/01/segmen-blogwalking-bersama-arra-ahmad.html

    join...

    ReplyDelete
  9. oke kite joinn

    http://www.dearxila.my/2013/02/segmen-blogwalking-bersama-arra-ahmad.html

    lai lai

    ReplyDelete
  10. ikut serta
    http://bahasamuara.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-bersama-arra-ahmad.html

    ReplyDelete
  11. kita dah join...

    http://ceritamayapersada.blogspot.com

    ReplyDelete
  12. join this >> http://www.khairul-zamri.com/2013/02/segmen-blogwalking-bersama-arra-ahmad.html

    ReplyDelete
  13. JOINED !! :D http://nasizzati.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-bersama-arra-ahmad.html

    ReplyDelete

Assalamualaikum..
no harsh words please...
Admin tidak akan bertanggungjawab dengan komen yang ditinggalkan.

 
Allright reserved by ARRA AHMAD copyright@2012 Designed by DIARISIFROGGIE