Wednesday, December 5, 2012

Istanbul aku datang pulak dah!

Hai..next entry yang diposkan via handphone.okeh..saja nak bagitahu.

Nak dijadikan cerita..
Aku ni sebenarnya dah lama tak tengok cerita melayu..sebab aku lebih suka cerita omputeh,cina dan korea.kalau minat pun cerita melayu lama lakonan arwah P.Ramlee.jiwa melayu jati ko..hehe.

Baru-baru ni saja timbul cerita lakonan lisa surihani dan tomok..istanbul aku datang tu..eii..tak sabar..tak sabar..hehe.teringin jugalah nak tengok..last aku tengok cerita melayu,cerita mariam kampung putat..tu pun sebab hanis zalikha yang berlakon.hehe.
Tapi,baru saja tengok separuh..pun via handphone..gigih betul aku buka youtube tu ha..dah tengok sampai separuh.tiba2 padam pula handphone.nak buka lagi sekali dah tak de pulak ceritanya yang full...ceritanya tergantung le sampai sekarang..

Yang lain rasanya ok je cerita tu cuma tak bestnya.bila bab agama tu..peluk-peluk dekat Malaysia takpe..haish..pastu macam mana aku nak suka cerita melayu? 
Omputeh cakap not nice la.hehe.

Pesan aku sebagai penaja,nak buat cerita,kaji dulu..bukan main ikut sedap je..kan..kan?
P/s: not nice!

Terima Kasih..sila komen,klik nuffnang dan churp2 jika suka entry ini

14 comments:

  1. sandra da tengok cerita ni. tengok online je. kekeke

    ReplyDelete
  2. pendapat same cm CP , CP pown ade nak buat entry pasal ni :P

    ReplyDelete
  3. huu. L tak tgk lg pun. xminat cite jiwang.. huhu

    ReplyDelete
  4. Boring kan...dah berpuluh tahun tengok cerita cinta, rebut harta, kisah Dato', Datin, Tan Sri...pengarah kita tak ada modal lain ke???

    ReplyDelete
  5. tu la kadang2 cerita melayu nie terlalu ober dia punya aksi luncas tu.. segan nak tengok kalau dengan bebudak.

    ReplyDelete
  6. sama macam saya, tak bape nak layan cerite melayu..hehe

    ReplyDelete
  7. tu la kan?plok2 mcm sedap je..nak plok gak la.

    p/s :plok bini la balik kang :P

    ReplyDelete
  8. ramai org ckp cite tu best kan...

    ReplyDelete
  9. alala ,, memang tak best pun :) ermm , lame tak datang sini, dah maju dah sekarang . muhahahha

    ReplyDelete
  10. awak di tag!

    http://mastrixia.blogspot.com/2012/12/ds-segmen-jom-follow-and-get-present.html

    ReplyDelete
  11. yang paling best part gaduh2.hehe

    ReplyDelete
  12. hehee tak sempat tengok lagi. singgah n follow blog yg nice ni. ... Jom Singgah blog saya . Support dari anda amat lah saya harga - TQ http://threezresources.blogspot.com/ dan like FB http://www.facebook.com/3zHomeCleaningService

    ReplyDelete

Assalamualaikum..
no harsh words please...
Admin tidak akan bertanggungjawab dengan komen yang ditinggalkan.

 
Allright reserved by ARRA AHMAD copyright@2012 Designed by DIARISIFROGGIE