Sunday, December 30, 2012

Ah,dua line!


Assalamualaikum wbt..
Syukur pada Allah swt..
Ketidakhadiran 'bendera merah' bulan ni (12) menunjukkan kehadiran orang baru dalam hidup aku dan keluarga.

Dah beberapa minggu rasa tak sihat..tak bermaya.tapi,aku tak lah syak apa-apa.sebab masih mampu buat kerja..siap pindah rumah lagi..
Tapi bila dah tak period lebih 2 minggu,akhirnya aku beli juga UPT dekat kedai..

Malam tu aku mimpi..aku dah check UPT tu dan keputusannya positif..
Bila tersedar..ah,mimpi je.maklumlah dah lama menunggu..

Pagi-pagi lagi aku bangun nak check..dah siap celup strip,cepat-cepat masukkan dalam sampul.kononnya nak suprise.haha.

Seminit lepas tu..aku tengok..ada 2 line! Positif!
Masa tu semua rasa ada.gembira,takut,berdebar..ah! Positif..saat-saat yang dinantikan..hehe.


Sekarang,tunggu masa untuk booking dekat klinik..
Semoga kandungan aku selamat.:)


Terima Kasih..sila komen,klik nuffnang dan churp2 jika suka entry ini

33 comments:

  1. tahniah :) tengah melompat2 kegembiraan la tu

    ReplyDelete
  2. tahniah kak, jangan buat kerja berat2, bersedia la mija buat booking tok akak.. hahhaha

    ReplyDelete
  3. Congratulationssssss!!! Lepas ni update psl baby ekk :D

    ReplyDelete
  4. tahniah. Semoga berjaya hingga keakhirnya

    ReplyDelete
  5. TAHNIAH............semoga sentiasa sihat dan bertambah berseri-seri selama 9 bulan ini....

    ReplyDelete
  6. Tahniah sis. Nie second baby ke?

    ReplyDelete
  7. tahniah Arra..jg dr n baby baik2 :)

    ReplyDelete
  8. wahhhh congrats...masuk2 sini cik ara terus pregnant ye..hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks.:) nampak sangat lama cik oda tak jenguk sini.haha.

      Delete
  9. Alhamdulillah syukran.. Tahniah akak.. aida tompang gembira dapat anak buah lagi satu eh! hehe.. Jaga baby dan diri akak baik2 ea.. moga selamat semuanya :)

    ReplyDelete
  10. wah... tahniah akak! dah rakam ke saat tahu pregnant? boleh jadi kenangan taw :)

    ReplyDelete
  11. dah dalam proses menunggu org baru ni dah x boleh la nk mkn megi ke makan segera dalam tin sgt dh lepas ni..heheh

    ReplyDelete
  12. wah wah wah ko pon 2 line gak ke? sama la kita..

    eh eh bukan ngan aku, ngan wife aku la :D tahniah :D

    ReplyDelete
  13. owh.. arra rupanya dah kawen? hihi.. tahniah tau.. kan best kalo sy pun terima berita gembira mcm ni :)

    ReplyDelete

Assalamualaikum..
no harsh words please...
Admin tidak akan bertanggungjawab dengan komen yang ditinggalkan.

 
Allright reserved by ARRA AHMAD copyright@2012 Designed by DIARISIFROGGIE