Monday, January 13, 2014

Giveaway Birthday Azhafizah



Assalamualaikum wbt.. 
{。^◕‿◕^。}


Giveaway sempena Birthday Blogger Azhafizah...sekarang ni dah jadi satu trend yang mana orang yang menyambut Hari Lahir yang memberi hadiah..nasib baik lah Hari Lahir sekali je setahun ek...kalau tak.tokey balak  pun muflis..hihi

Aku sebenarnya dah lama bebenar tak join mana-mana Giveaway..malas nak taip entri.tapi,bila tengok hadiah tu macam menarik je..terus jadi rajin..ahak!!
korang tak percaya pergi tengok sendiri...sure join punya..

Btw, Happy Birthday kepada Azhafizah next month..:D


Terima Kasih..sila komen,klik nuffnang dan churp2 jika suka entry ini

18 comments:

  1. Assalamualaikum.Terima kasih sudi join.Wallpaper dah send via email.All the best :)

    ReplyDelete
  2. سلام مولد الرسول...

    ReplyDelete
  3. Moh kte pakat ramai-ramai gi blog azhafizah md nor...cepat2 selagi peluang masih ada...

    ReplyDelete
  4. hi eny pun ada buat contest kat blog..feel free to join the contest http://www.hennyzafaisal.com/2014/01/blog-sharing-contest-with-victoria.html?m=1

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum dan singgah sini dari segmen yang sama...gud luck yer..

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum..datang sini singgah sambil blogwalking dari segmen yang sama..(:
    http://fiqahhamed.blogspot.com/2014/01/giveaway-birthday-azhafizah.html
    Good luck dan selamat bersegmen

    ReplyDelete
  7. SALAM...SINGGAH DR SEGMEN SAMA :)
    http://syiralokman.blogspot.com/2014/01/seratus-sunnah-rasulullah-saw.html
    MUNCUL KEMBALI ! ^_^
    HEHEHE..JOM BLOGWALKING ^_^

    ReplyDelete
  8. Singgah dari segmen yang sama
    http://freejustforu.blogspot.com/2014/01/giveaway-birthday-azhafizah.html/

    ReplyDelete
  9. salam..dtg blogwalking dr GA yang sama..done follow you..jemput kunjung dan follow blog saya juge yea...tqvm!

    http://ummiaisys.blogspot.com/2014/01/segmen-giveaway-birthday-azhafizah.html

    ReplyDelete
  10. Singgah dari GA yang sama. http://dindamaisarra.blogspot.com/2014/01/giveaway-birthday-azhafizah.html

    ReplyDelete
  11. oshin menyinggah kejap....

    good luck !!!

    http://gurlgemini.blogspot.com

    ReplyDelete
  12. salam...
    singgah dari segmen yang sama
    http://www.kisahsidairy.com/2014/01/giveaway-birthday-azhafizah.html
    good luck ye!!

    ReplyDelete
  13. dri ga yg sama...
    http://muslimahsejati96.blogspot.com/2014/01/giveaway-birthday-azhafizah.html

    ReplyDelete

Assalamualaikum..
no harsh words please...
Admin tidak akan bertanggungjawab dengan komen yang ditinggalkan.

 
Allright reserved by ARRA AHMAD copyright@2012 Designed by DIARISIFROGGIE