Friday, October 28, 2016

I'm a Nurse dik.Jangan salah faham


Assalamualaikum wbt.. 
{。^◕‿◕^。}

Untuk perhatian sahabat blogger...Aku dah lama sangat meninggalkan dunia blogger..kadang rasa macam dah lupa nak menaip macam mana..muahaha..

Tapi..email memang selalu masuk berkenaan dengan permohonan SPA8..Ramai yang ingat aku ni kerja dengan SPA8...No..No..No...I'm a Nurse dik..jangan salah faham..hikhik..Kalau setakat beri pendapat..yes,boleh je..tapi memang terlalu banyak email yang perlu di reply..kadang korang dah terlepas tarikh temuduga hakak baru baca email korang...so,kesian la kan.. :)

Tak dinafikan blog ini jadi rujukan budak-budak student nursing..dan penguat semangat bagi yang baru saja mula belajar nursing..In Sha Allah,next time aku akan kongsikan lagi the real story berkenaan dunia kejururawatan..

see you all soon..
with love
Arra Ahmad



Terima Kasih..sila komen,klik nuffnang dan churp2 jika suka entry ini

0 budak cute :):

Post a Comment

Assalamualaikum..
no harsh words please...
Admin tidak akan bertanggungjawab dengan komen yang ditinggalkan.

 
Allright reserved by ARRA AHMAD copyright@2012 Designed by DIARISIFROGGIE