Sunday, October 30, 2011

BEN ASHAARI & LYSSA SECRET : Antara dua blog ..

hai..selamat petang..

seperti biasa..nak join segmen..

walau mood EXAM sedang melanda,blog tetap no 1..hehe

hari ni segmen berbeza sedikit dari biasa kerana....

BEN ASHAARI & LYSSA SECRET : Antara dua blog  ..

segmen ni dijalankan oleh 2 blogger glamer nih..

korang nak join boleh klik sini

buat julung-julung kalinya mereka berdua buat segmen camnih..aku pun teruja nih.hehe

okeh..persamaan yang aku boleh nampak di kedua dua blog ini adalah sama2 tengah naik..

punya pengikut sendiri..walaupun dikira glamer..mereka berdua ni tak pernah lokek dengan ilmu yang

mereka ada..

sentiasa berkongsi rasa dengan pembaca blog mereka..:)

camne nak majukan kedua dua blog ini...pendapat aku..teruskan dengan entri best..segmen2 macam ni..

selain dari membantu blogger2 baru, boleh memajukan blog sendiri..
macam blog Lyssa, tutorial tu dah cukup untuk buat orang selalu terjah..


tak reti nak komen blogger otai..haip..>_<



Terima Kasih..sila komen,klik nuffnang dan churp2 jika suka entry ini

15 comments:

  1. salam perkenalan dari syieda...syieda datang dari segment abg BEN n Lyssa..jom ke blog syieda.. ^_^

    http://lovestory313.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-lyssa-secret-antara-dua_30.html

    ReplyDelete
  2. shiema singgah sini. jangan segan segan singgah da follow belog shiema :)

    ReplyDelete
  3. shiema singgah sini. jangan segan segan singgah da follow belog shiema :)

    ReplyDelete
  4. singgah sini dari segmen yang sama :)

    http://faridahnazuahthesinge.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-lyssa-secret-antara-dua.html

    happy blogging :P

    ReplyDelete
  5. salam blogger... jejalan sini dari blog bro ben ashaari... nice blog... teruskan usaha..

    Sudi la datang ke blog sy & follow kalau sudi... nnti sy follow balik..

    http://jomkongsistory.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. ziarah dari segmen yg sama..salam perkenalan :)

    ReplyDelete
  7. hye!! cx saje dtg terjah! pewit. slm knl!! :)

    ReplyDelete
  8. Singgah pagi dari blog BA :)

    ReplyDelete
  9. Eza Boom Boom lawat awak kat sini..Nak baca jawapan awak untuk soalan dari segmen tadi..Hee, apa-apa pun..Salam ukhuwah yerr ^^

    http://cheksunnyboomboom.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-lyssa-secret-antara-dua.html

    ReplyDelete
  10. ninie singgah sini dr segmen yg sama.. salam perkenalan :)

    http://kisahniniedora.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-lyssa-secret-antara-dua.html

    ninie follow sini ye empunya blog :)

    ReplyDelete
  11. hye awk , sarah dtg serbu blog awk ;) (nada comel)

    http://sarahanimismyname.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-lyssa-secret-antara-dua.html

    ReplyDelete
  12. salam kenal...terjah blog dari blog ben ashaari..wee...tak sempat masuk..tapi jalan-jalan jer la..

    http://dzuandiey.blogspot.com

    ReplyDelete
  13. e eh.. blog pondok usang pun apa kurangnyee.. hehe.. perasan sungguh aku...

    ReplyDelete

Assalamualaikum..
no harsh words please...
Admin tidak akan bertanggungjawab dengan komen yang ditinggalkan.

 
Allright reserved by ARRA AHMAD copyright@2012 Designed by DIARISIFROGGIE